• TraktatieWorkshop

    Menno Spiekerman

Wethouder van Maanen opent inloopdag TraktatieWorkshop d.d. 01-09-2018 bij Van Alles Wat te Geldermalsen

10-06-2018, 08:15 | Lezersnieuws | Menno

Zaterdag 01-09-2018 om 11.00 uur komt wethouder van Maanen van Gemeente Geldermalsen (portefeuille economische zaken) langs in de winkel bij Van Alles Wat Shop-in-Shop (kerkstraat 49 te Geldermalsen) voor onderneemster Yvonne Kervezee van TraktatieWorkshop om haar toe te spreken als onderneemster en kennis te maken met haar producten. Deze dag is er een inloopdag voor TraktatieWorkshop in deze winkel. Onderneemster Yvonne Kervezee is de hele dag aanwezig om u kennis te laten maken met haar producten en vragen te beantwoorden. Ze organiseert ook diverse creatieve workshops dit jaar in de workshopruimte van deze winkel. Laat u informeren en meld u aan! VOL=VOL

Wat is TraktatieWorkshop?:                                                                                                                                                                                                                     Yvonne Kervezee is creatief-eigenaar van TraktatieWorkshop(.nl). Vanuit haar commercieel-creatieve achtergrond is zij eind 2011 gestart met het maken van vrolijke traktaties en het geven van creatieve kinderworkshops. Omdat creativiteit meer creativiteit uitlokt, is ze zich verder gaan richten op het feestelijk aankleden van locaties en het op maat leveren van trouw-, geboorte-, communie- & jubileumbedankjes. In haar CreaBlog, geeft ze een kijkje in haar keuken van hoe haar dagelijkse werkzaamheden er uit zien en wat ze persoonlijk beleeft.

TraktatieWorkshop is één van de creatieve ondernemers die bij Van Alles Wat Shop-in-Shop een plank, kast, vloeroppervlak of stellage huurt. Via deze weg probeert ze haar producten in de winkel aan de consument te verkopen.

Wilt u ook creatief bezig zijn? Kom dan snel eens kijken.   

Bij uw bezoek op 01-09-2018 kunt u gratis een kopje thee/koffie krijgen met een heerlijk stukje chocolade-petit-four, gemaakt door Van Beusichem Gastronomie uit Buren. Ondernemers in De Betuwe werken samen! Lets get work together!