• Dikkertje Dap op 3 januari bij LingeFilm. Doe mee met de kleurwedstrijd

    filmdepot.nl
  • Print en kleur deze kleurplaat en lever hem in

    xx

WIN MOOIE PRIJZEN MET DE KLEURWEDSTRIJD DIKKERTJE DAP

21-12-2017, 21:40 | Lezersnieuws | Loïs van Erkel-Kolmer

WIN MOOIE PRIJZEN MET DE KLEURWEDSTRIJD DIKKERTJE DAP VAN LINGEFILM, BIBLIOTHEEK RIVIERENLAND EN TOP1TOYS

Op woensdag 3 januari 2018 om 15.00 uur vertoont LingeFilm de film Dikkertje Dap, naar het bekende liedje van Annie M.G. Schmidt. Voor de film heeft LingeFilm KIDS een activiteit georganiseerd. Zo kun je met een meer dan 2 meter hoge giraffe op de foto, kun je heerlijk worden voorgelezen of kun je je eigen dierenmasker maken.

Daarnaast hebben LingeFilm, bibliotheek Rivierenland en Top1Toys de handen in een geslagen en een kleurwedstrijd georganiseerd, waar je mooie prijzen mee kunt winnen. De kleurplaat van Dikkertje Dap kun je op 3 januari voor de film inkleuren en inleveren. Of haal hem eerder op bij de bibliotheek in Geldermalsen of bij Top1Toys, Kerkstraat 19 in Geldermalsen. Inleveren kan op 3 januari bij LingeFilm KIDS of tot en met 7 januari bij de andere twee adressen. Winnaars krijgen voor 14 januari 2018 bericht.

De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang 11.00 uur (autismevriendelijk) en 15.00 uur, entree € 6,00 / LingeFilm FanPas € 3,50.

E-tickets via www.lingefilm.nl. Koop online je kaartje zodat je zeker een plekje in de filmzaal hebt.