• Bijzonder Mooi.Net

    Menno Spiekerman

Workshop spirituele kaarten maken, GEEF JE OP!

12-09-2016, 13:10 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Rivierenland/De Betuwe - Dinsdagavond 22 november 2016 (19.30-21.30 uur) & woensdagochtend 23 november 2016 (09.30-11.30 uur) zal kunstenaar Bert Munnik van Bijzonder Mooi.Net een workshop geven in het maken van spirituele kaarten bij Van Alles Wat Shop In Shop te Geldermalsen (Kerkstraat 49).

Tijdens deze workshop mogen alle deelnemers hun eigen kleur papier kiezen. Na het ontvangen van enkele tips gaat iedereen aan de slag. Tussendoor zal de kunstenaar deelnemers ook helpen. De kosten van deze workshop zijn € 12,50 (inclusief materialen). U kunt dit bedrag cash betalen maar ook pinnen.

Wie is kunstenaar Bert Munnik?

Bert Munnik werkt als spiritueel kunstenaar onder de naam Bijzonder Mooi.net (BM). BM is een bedrijf dat veel werkt met universele positieve energie. Naast het hebben van een eigen productenlijn, heeft Bert Munnik in 2016 een heuse braderie/jaarmarktentournee, organiseert hij exposities en worden er spirituele workshops georganiseerd zodat mensen in aanraking kunnen komen met deze materie en de beginselen van het maken van spirituele kunst kunnen leren.

Voor meer informatie over Bijzonder Mooi.net en de kunstenaar, zie: http://www.bijzondermooi.net/.

Wat is 'Van Alles Wat Shop in Shop'?

Op 4 november 2015 openden Heleen Maij en Regina Bruinier het unieke concept 'Van Alles Wat Shop in Shop' aan de Kerkstraat 49 te Geldermalsen. Als ondernemer sta je met je eigen winkel/je product in een winkel! Deze locatie biedt ondernemers met fysieke producten de kans om hun producten aan te man te brengen/nog meer klandizie te genereren door het verhuren van een plank, kast of stellage! Voor meer informatie over de winkel, zie: http://vanalleswatshopinshop.nl/

"Vul je gedachten met positieve dingen dan is er geen plaats voor negativiteit."