• Leerlingen Juliana Waardenburg

    Bea van Dreumel
  • Leerlingen Juliana Waardenburg

    Bea van Dreumel

Zomer Pleinconcert 2019

05-07-2019, 22:48 | Lezersnieuws | Bea

Fanfare Juliana Waardenburg zal op donderdagavond 11 juli as. het seizoen afsluiten met een Zomer pleinconcert. Het is de eerste keer dat Juliana op deze wijze de zomervakantie gaat inluiden. Op het plein bij dorpshuis de Koeldert strooien het orkest en de leerlingen van twee blazersbende klassen een uur lang vrolijke noten rond op het plein.

Dit jaar nodigt Juliana het publiek uit om een aantal muziekstukken mee te spelen in het orkest. Dus bespeel je een instrument, speel dan met ons mee!!!

Ventiel instrumenten en slagwerk zijn voldoende aanwezig. Heb je zelf een instrument, neem het mee en sluit je bij ons aan.

Ook is er de mogelijkheid om een aantal instrumenten uit te proberen. Lijkt het je leuk om van musiceren je hobby te maken, Juliana maakt het mogelijk!!!

Voor u een uitgelezen kans om eens mee te maken wat Juliana in huis heeft. Het concert vindt plaats op het plein van het dorpshuis “de Koeldert” Koeldert 30 te Waardenburg en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Het belooft een gezellig programma te worden voor jong en oud. Ideaal voor een heerlijke zomeravond!