Roze Soos

02-10-2019, 16:42 | Lezersnieuws | Cees

Vrijdag 11 oktober 2019 is het weer Coming Out Dag. Ook in de Regio Rivierenland wordt deze week aandacht voor LHBTI ers gevraagd. Zij horen er immers ook gewoon bij. Op vrijdag 11 oktober wordt bij de meeste gemeentehuizen in onze Regio door de burgemeester de Regenboogvlag gehesen. Ook bij veel scholen, instellingen en bedrijven zal de Regenboogvlag wapperen en het gesprek over de akseptatie van LHBTI ers gevoerd worden. In Tiel is er op zondagmorgen 13 oktober in de Protestantse Kerk van Drumpt om 10.00 uur een kerkdienst waarin voor het thema Coming Out aandacht wordt gevraagd. In de Agnietenhof draait op zondagmorgen om 11.00 uur de film "Mario". 

Ter afsluiting van de Coming Out Week in de Regio Rivierenland is op zondagmiddag 13 oktober 2019 de Roze Soos weer open in het Wijkcentrum "Het Oosthonk", Meeslaan 2a in Tiel.

En zoals gewoonlijk zal ook deze middag weer de Regenboogvlag van het gebouw wapperen.

In de Roze Soos is een ontmoetingsplek voor iedereen die homoseksuele, lesbische, biseksuele en/of transgender gevoelens heeft en uit de kast is of nog in de kast zit. Een plek voor LHBTI ers waar je lekker jezelf kunt zijn, samen met anderen.

De Roze Soos is er voor een praatje en wat te drinken. Ook is het een plek om nieuwe LHBTI+ vrienden en/of vriendinnen  te maken, ervaringen uit te wisselen, afspraken te maken om allerlei activiteiten te gaan ondernemen of bij elkaar op bezoek te gaan.

Interesse?

Kom gezellig binnenkopen. Ons team heet je graag welkom.

Er zijn voor het gebouw voldoende parkeerplaatsen. 

De entree is gratis.

De Roze Soos is open van half 3 tot 5 uur.

Wil je vooraf meet informatie, neem dan contact op met de leden van het team, GSM 06 30268576.

Nogmaals, je bent van harte welkom.