• Nominatie FD Gazellen Award 2019

    FD Gazellen

Tallpack International uit Geldermalsen genomineerd voor de FD Gazellen Award 2019

03-10-2019, 11:09 | Lezersnieuws | Thea

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad een Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar behoort Tallpack International uit Geldermalsen in dit rijtje thuis! Wij zijn hier ontzettend trots op.

De nominatie voor een Gazellen Award gaat samen met de groei en de financiële gezondheid van een organisatie. Onze Industrial Packaging-solutions in combinatie met onze 24/7 service zorgen voor een flinke groei van ons bedrijf in binnen-en buitenland. Ondertussen staat de teller van ons team op ruim 50 medewerkers en bedienen we vele klanten in Nederland maar, via onze buitenlandse vestigingen, ook daarbuiten

Het succes van Tallpack International hebben wij mede te danken aan onze klanten, partners en ons team. Door de input vanuit verschillende hoeken kunnen wij onze producten en diensten blijven innoveren en onze klanten voorzien van een passende oplossing voor hun verpakkings-vraagstukken.

Hubert H. Verheul, General Manager Tallpack International

?Dit is fantastisch nieuws voor Tallpack International. Twintig jaar geleden zijn we gestart vanuit een jongensdroom en consequent blijven vasthouden aan onze kwaliteitstandaard, service performance en klanttevredenheid. Op basis van deze kernwaarden en onze transparante werkwijze hebben we veel goede referenties kunnen opbouwen om bestaande en nieuwe relaties blijvend aan ons te binden’.

www.tallpack.nl