Zakelijk nieuws

WAARDENBURG Corrie van Heumen uit Waardenburg heeft haar prijs opgehaald die zij gewonnen heeft met het Zomerpuzzelmagazine dat deze zomer bij de krant verscheen. Corrie heeft een cadeaubon van Hol plant en kado t.w.v. € 25,- die zij vrij kan besteden in de ruime winkel aan de Bredestraat 2 in Meteren.
Advertorial
GELDERMALSEN ,,De eerste kennismaking is soms een beetje lastig. Maar ik ben vrolijk en communiceer graag. Vaak vragen mensen waar ik vaker langs ben...
BUURMALSEN Het is weer de tijd van het jaar dat overal in de Betuwe grote kratten te zien zijn bij de ingang van boomgaarden. De tijd dat er volop activiteit is van plukkers, zowel Betuwnaren als seizoenswerkers uit Polen. De appels komen later, maar de perenpluk is inmiddels volop aan de gang.
Advertorial
Een kledingmerk uit Zweden dat al meer dan 100 jaar bestaat, maar nog niet zo bekend is in Nederland. Het merk heeft al een aardige geschiedenis. Tiger of Sweden heeft een...
GELDERMALSEN De Zorg Diensten Groep uit Geldermalsen kiest voor Autobedrijf Helmond, Toyotadealer in Culemborg.
BetuweZorg is een thuiszorgorganisatie met zowel huishoudelijke hulp, wijkverpleging en het aanbieden van hulpmiddelen in de portefeuille. Gerco Middelkoop is wijkverpleegkundige bij BetuweZorg. Hij is zowel bij de cliënt als op kantoor bij de planning en coördinatie werkzaam.
Advertorial
Hoe te handelen bij een ongeval
1. Welke productgroepen heeft de Gelderse Vakwinkel (noem er tenminste 10).
GELDERMALSEN Vis & Zoer stopt er per 3 september mee, maar Geldermalsen behoudt een viswinkel in de Geldersestraat. De jonge ondernemer Jan van der Steenhoven uit Werkendam neemt de zaak namelijk over.