Mensen

GELDERMALSEN De heer en mevrouw Van Lith uit Geldermalsen waren woensdag 16 oktober 60 jaar getrouwd. Loco-burgemeester Ton van Maanen kwam ze feliciteren en bracht een kopie van de ingelijste trouwakte van het paar mee en natuurlijk mooie bloemen.
GELDERMALSEN Stichting Helping Hands aan de Rijnstraat 51 C in Geldermalsen staat mensen bij die het financieel moeilijk hebben. Woensdagmiddag 9 oktober mocht wethouder Ton van Maanen namens de stichting Helping Hands en het Nationaal Fonds Kinderhulp aan drie minimagezinnen een geheel verzorgde vakantie aanbieden.
Advertorial
BEESD Op donderdag 14 november viert Beppie Verstegen dat haar kapsalon Figaro 25 jaar bestaat. Zij viert haar jubileum met een verrassende verwendag in...
GELDERMALSEN Op 3 oktober kwamen echtparen die in het derde kwartaal van 2019 50 jaar getrouwd waren naar de Beurs in Geldermalsen. Daar werden zij hartelijk ontvangen door burgemeester Harry Keerweer. Herinneringen werden opgehaald en verhalen gedeeld. Het was een gezellige middag.
GELDERMALSEN Iedere dag vieren gemiddeld 41 duizend mensen die in Nederland zijn geboren hun verjaardag. Vorige week, op 25 september, was het aantal jarigen met 43.873 het hoogst. September is überhaupt de drukste verjaardagsmaand, zo blijkt uit cijfers van het CBS.
Advertorial
Een kledingmerk uit Zweden dat al meer dan 100 jaar bestaat, maar nog niet zo bekend is in Nederland. Het merk heeft al een aardige geschiedenis. Tiger of Sweden heeft een...
GELDERMALSEN Zestig jaar geleden stapten de heer en mevrouw Swets in het huwelijksbootje. Woensdag 2 oktober bezocht burgemeester Harry Keereweer het paar in Geldermalsen. Uiteraard bracht hij bloemen en een presentje mee voor het diamanten echtpaar.
Advertorial
Hoe te handelen bij een ongeval
VUREN Fort Vuren herbergt sinds twee jaar het WO2 en Vliegeniersmuseum Rivierenland, een permanent eerbetoon aan de heldhaftige piloten die aan de zijde van de geallieerden hun leven gaven/in de waagschaal stelden om dit gebied te bevrijden. Toen Annette van der Plas, wonend in het Waaldorp, tijdens een bezoek van de schoolklas van haar...