Sport

GELDERMALSEN Zondag heeft GVV met 0-0 gelijkgespeeld thuis tegen NLC'03 uit Lith. Ondanks het gelijkspel staat GVV nog steeds eerste in de strijd om de tweede periodetitel en derde in de gehele competitie.
SPIJK Zaterdag heeft SVS'65 met 1-2 verloren van koploper VV Asperen. Omdat concurrent SV Noordeloos verloor van Beesd kan Asperen de volgende wedstrijd periodekampioen worden omdat ze drie punten losstaan. SVS staat nu vijfde met 9 punten achterstand op Asperen.
Advertorial
Succesvolle entree voor Eline Schipper
RUMPT Rhelico had in de vierde klasse al een poos niet meer gewonnen maar zaterdag werd in Rumpt tegen Kerkwijk keurig een 3-2 zege behaald. Daardoor wist Rhelico op de ranglijst Kerkwijk net te passeren.
HELLOUW ASH leed zaterdag in de vierde klasse thuis tegen Lekvogels uit Lexmond een kleine nederlaag. Na een 1-3 ruststand werd in Hellouw met 2-3 nipt verloren.
Advertorial
Een kledingmerk uit Zweden dat al meer dan 100 jaar bestaat, maar nog niet zo bekend is in Nederland. Het merk heeft al een aardige geschiedenis. Tiger of Sweden heeft een...
WAARDENBURG In Langbroek eindigde het duel tussen de middenmoters SVL en WNC zaterdag in de eerste klasse met 3-3 onbeslist. WNC werkte tot driemaal toe een achterstand weg. Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Sliedrecht werd het voor WNC dus weer een remise maar nu met veel goals.
TRICHT Tricht pakte zaterdag in de tweede klasse thuis tegen Wieldrecht vlak voor tijd nog een punt via een 2-2 gelijkspel. Rani Abouna scoorde die late gelijkmaker. Tricht blijft met nu zes punten hekkensluiter maar Sleeuwijk en GJS zijn in de onderste regionen binnen bereik.
Advertorial
Hoe te handelen bij een ongeval
TRICHT Burgemeester Servaas Stoop heeft zaterdag 14 december een Koninklijke Erepenning uitgereikt aan Voetbalvereniging Tricht. Deze vereniging bestaat dit jaar 75 jaar.
BEESD Zaterdag heeft VV Beesd met 0-3 gewonnen van SV Noordeloos. De mede-koploper had de gehele wedstrijd niets in te brengen. ,,We zaten goed in de wedstrijd'' aldus een tevreden Beesd-trainer Dick Wammes.
ASPEREN De eerste helft van de minicompetitie van volleybal zit er al weer op. Bij WHV zijn meerdere teams kampioen geworden. Waaronder de mini's van CMV6.1. Hun laatste wedstrijd hebben ze met een mooie overwinning afgesloten. Tijd om het kampioenschap te vieren.