Voetbal

RUMPT Rhelico behaalde midweeks in Rumpt in een wedstrijd tegen GVV een kleine 1-0 zege. Uit een prachtige vrije trap in de bovenhoek werd Jan Bassa matchwinner.
VARIK/HEESSELT DSS'14 heeft zondag met 2-2 gelijkgespeeld uit tegen HRC'14. De bezoekers hadden het vooral in de slotfase moeilijk.
Advertorial
BEESD Op donderdag 14 november viert Beppie Verstegen dat haar kapsalon Figaro 25 jaar bestaat. Zij viert haar jubileum met een verrassende verwendag in...
GELDERMALSEN GVV heeft zondag uit bij SCR met 2-2 gelijkgespeeld. Tot diep in de blessuretijd leek de overwinning naar de Geldermalsenaren te gaan.
OPHEMERT VV Ophemert heeft zondag met 1-3 gewonnen van RKVSC. ,,Het had zo 1-7 kunnen zijn geweest, het team heeft erg goed gevoetbald en het enige puntje van kritiek is dat we iets beter hadden moeten zijn in de afronding’’ , aldus een opgetogen André Verbeek. 
Advertorial
Een kledingmerk uit Zweden dat al meer dan 100 jaar bestaat, maar nog niet zo bekend is in Nederland. Het merk heeft al een aardige geschiedenis. Tiger of Sweden heeft een...
VUREN Na een sterke wedstrijd heeft VV Vuren zaterdag met 3-2 gewonnen van NEO'25. ,,We hebben het ons weer veel te lastig gemaakt want we waren gewoon veel beter'', aldus Vuren-trainer Ron Vlot.
RUMPT Rhelico moest zaterdag in Gorinchem toestaan dat ex-derdeklasser Unitas de eerste zege in de vierde klasse behaalde. Met 3-0 moest Rhelico het onderspit delven. Uit vier duels heeft Rhelico nu ook vier punten vergaard.
Advertorial
Hoe te handelen bij een ongeval
HELLOUW In Leerdam leed ASH zaterdag in zijn vierde wedstrijd in de vierde klasse de eerste competitienederlaag. Na een 0-0 ruststand bleek Leerdam Sport met 3-0 te sterk. Komende zaterdag speelt ASH in Hellouw tegen het nog ongeslagen Noordeloos.
METEREN In een doelpuntrijk duel kwam MVV'58 zaterdag in Andel tegen Sparta'30 driemaal ruim op achterstand. De Brabanders leidden bij rust met 2-0 en in de slotfase na een 3-1 voorsprong ook nog met 4-2 maar tijdens de extra tijd sleepte MVV'58 nog een 4-4 gelijkspel uit het vuur. Komende zaterdag komt GVV'63 in de derde klasse naar Meteren.
HAAFTEN Haaften blijft hekkensluiter in de derde klasse. De thuismatch tegen het sterke ONI uit 's Gravenmoer werd zaterdag vanwege de hevige regenval van zaterdagochtend en de slechte gesteldheid van het terrein afgelast. Daardoor blijft Haaften onderaan met slechts één punt. Komende zaterdag gaat Haaften in Lage Zwaluwe op bezoek bij de...