Voetbal

ASPEREN VV Asperen heeft zaterdag met 2-3 verloren van VV Peursum. Ondanks het verlies blijft Asperen de koppositie behouden in de 4e klasse maar concurrent SV Noordeloos staat nu in punten gelijk, Asperen staat alleen nog boven ze vanwege een beter doelsaldo.
VARIK/HEESSELT Zondag heeft DSS'14 met 0-0 gelijkgespeeld uit bij Maaskantse Boys. ,,Een terechte uitslag'' aldus DSS-trainer Klaas Bieze over de remise.
Advertorial
Succesvolle entree voor Eline Schipper
OPHEMERT Zondag heeft VV Ophemert met 2-3 gewonnen van VV Wadenoijen. De bezoekers kwamen terug van een 2-0-achterstand.
GELDERMALSEN GVV heeft zondag met 1-4 gewonnen van Ulysses. De Geldermalsenaren hadden geen moment moeite met het team uit Meden. ,,We misten enkele basisspelers maar dit werd goed opgevangen door de wisselspelers waardoor we hebben laten zien dat we over een brede selectie beschikken'' aldus GVV-trainer Nicky Beekwilder over de goede...
Advertorial
Een kledingmerk uit Zweden dat al meer dan 100 jaar bestaat, maar nog niet zo bekend is in Nederland. Het merk heeft al een aardige geschiedenis. Tiger of Sweden heeft een...
HELLOUW Gilberto Smit uit Gameren is volgend seizoen de nieuwe ASH-trainer. Hij wordt medio 2020 in Hellouw de opvolger van Ron Laros uit Tilburg die na zijn drie jaar bij ASH stopt na een erg lange trainersloopbaan.
HELLOUW Na een 1-0 achterstand behaalde ASH in Well tegen de hekkensluiter van de vierde klasse tijdens de slotfase alsnog een 1-3 overwinning. Komende zaterdag speelt ASH in Hellouw tegen Lekvogels uit Lexmond.
Advertorial
Hoe te handelen bij een ongeval
HAAFTEN Haaften pakte zaterdag thuis in de derde klasse tegen het sterke NOAD'32 uit Wijk en Aalburg een keurig 2-2 gelijkspel. Op de voorlaatste plaats blijft het degradatiegevaar voor Haaften niettemin groot. Komende zaterdag is in Vuren de cruciale streekderby tegen de hekkensluiter die één punt minder dan Haaften bezit.
METEREN MVV'58 is na twee royale zeges in de derde klasse terug op aarde. In Meteren werd zaterdag met 1-4 duidelijk en verdiend van subtopper GDC uit Eethen verloren. Uit een penalty maakte aanvoerder Morris van den Brink het enige Meterense doelpunt.
TRICHT Tricht kreeg zaterdag in Wijk en Aalburg te weinig en is na de 2-1 nederlaag tegen Wilhelmina'26 nu hekkensluiter in de tweede klasse. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen Wieldrecht de laatste competitiematch voor de winterpauze.