Lezersnieuws

HSV de KILLEN

Vrijdag op Zaterdag heeft de Killen de nachtwedstrijd gevist een bij Filius in de Linge deze is gewonnen door het koppel J Huisman / G de Jongh met 29100 Gram 2e plaats voor R de Heus / H v Zuydam met 27675 Gram 3e zijn geworden B v Maaren / N Blom met 15500 Gram.

Speet/Homan winnen koppelwedstrijd bij HSV de Elft!

Op zaterdag 21 juli is er een feeder koppelwedstrijd gevist in de vluchthaven te Haaften. Tevens werd er ook een koppelwedstrijd met de vaste stok gevist aan de Landscheiding.  De uitslag feeder:

G.V.G. bedankt sponsoren.

Seizoen 2017-2018 is inmiddels afgesloten voor alle gymnasten van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen. We kijken terug op een sportief, succesvol seizoen. Graag willen wij via deze weg onze sponsoren van dit seizoen bedanken.

SMW Waal en Linge te Beesd

Op 19, 20 en 21 juli 2018 (week 29) vond weer de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd te Beesd plaats op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt met fraai zomerweer.Het mooiste moment is dan de marathon waar de combinaties een aantal hindernissen achter elkaar rijden.Traditioneel levert dat

Bridgeclub Geldermalsen

De uitslag van de zomerbridgedrive van 19 juli:

Lijn A : 1. Cees Hesseling en Hans Pastoors 60,42% , 2. Irma Henning en Ria de Jager 60% , 3. Anneke Diemel en Henny Slootmaker 57,50% , 4. Mini Stam en Thea Maas 57,08% en 5. Anke en Gerard van Maarseveen met 56,60%

Feestelijke seizoensafsluiting met Tully bij LingeFilm 

Op vrijdagavond 27 juli sluit Lingefilm het filmseizoen af met Tully met na afloop een gratis drankje en hapje.

Hoogste punt zorgcentrum Lingehof in Beesd bereikt

De nieuwbouw van het zorgcentrum Lingehof in Beesd bereikte vorige week het hoogste punt. In het nieuwe zorgcentrum komen 50 ouderen te wonen. Zij krijgen hier verzorging, begeleiding en eventuele behandeling en verpleging. Aannemersbedrijf P.

Theater-weekworkshop voor theaterdieren, toneelbeesten en camerakanjers 

Van 20 tot en met 24 augustus kunnen kinderen en jongeren vijf dagen lang de hele dag alles op het gebied van theater doen, lezen en leren. Gewoon Taal organiseert dan, in samenwerking met De Pluk, deze waanzinnige workshop.

aanschuif tafel bij sociaal restaurant harten inn

Op 12juli  j.l. is er een geslaagd experiment low-budget aanschuiftafel geweest in samenwerking met de Stichting help elkaar en de Harteninn.

Droogte steeds zichtbaarder in de natuur

Droogte steeds zichtbaarder in de natuur, het zal niemand zijn ontgaan dat het warm is, maar als je tussen de gewassen of van bovenaf op de weilnaden kijkt zie je hoe droog het echt is.

foto's uit de Regulieren tussen Buurmalsen en Culemborg 

Pagina's