Lezersnieuws

Deil doet!

Zaterdag 22 september was het zover: Burendag dus Klussendag. Het trottoir in de Palmesteijnstraat zou worden doorgetrokken. Wel moesten er afgelopen week eerst enige bomen en struiken uitgehaald worden.

Betuwewind wil voedselbos langs A15 en plant voor elk lid boom extra 

Betuwewind wil een voedselbos ontwikkelen langs de A15. En om ervoor te zorgen dat er voldoende struiken en bomen zijn, plant de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe een extra boom per lid. Hiermee wil de coöperatie een betere, duurzamere toepassing van boombeplanting realiseren.

Pop en Rock Buurmalsen op 20 oktober met twee live bands

Op zaterdag 20 oktober is er in Ons Eigen Gebouw in Buurmalsen een avond vol met Pop en Rock muziek, gespeeld door Back in Time en Double V band.

"Laat je niet kisten" info uitvaartkosten

Citaat uit het boek ?Laat je niet kisten door de commercie?

betuws dagorkest geeft een smakelijk optreden

Afgelopen zaterdagavond was het goed toeven in het Dorpshuis van Tricht. Het aanschuiftafel seizoen werd geopend met een heerlijke oosterse maaltijd en tussen de gangen door speelde het Betuws Dagorkest de sterren van de hemel.

VluchtelingenWerk zoekt taalvrijwilligers in Geldermalsen

Wanneer een vluchteling in Geldermalsen komt wonen is het belangrijk om wegwijs te worden in de gemeente en om de taal te leren. Veel vrijwilligers zetten zich hiervoor in. Kom jij ons team versterken?

Vrouwen-1 terug bij VV Tricht!

VV Tricht heeft er 3 jaar op moeten wachten maar vanaf seizoen 2018-2019 is er weer een Vrouwen-1 bij de groen witte club. Damesvoetbal is nu mooi afgedekt met een MO13-1, MO15-1, MO17-1,  Vrouwen 1 en Vrouwen 35+.

Hailey de Wit en Wesley Eijndhoven Overijssels Kampioen  Fietscross

Op zaterdag 22 september werd er gestreden in Kampen om het Overijssels Kampioenschap NFF.  

eerste editie benuts indoor festival

BeNuts is een nieuw concept dat gepresenteerd wordt als Indoor Festival, in de Notenboom te Beesd. Op zaterdag 6 oktober van 21.00-03.00 is het lekker genieten van frisse clubmuziek.

Dames GO start competitie met verlies

De eerste wedstrijd van het seizoen was voor de dames uit Geldermalsen een uitwedstrijd tegen dames 3 van Forza Hoogland in Amersfoort. 

 

Pagina's