Deel je nieuws

Jonge muzikale talenten schitteren tijdens ‘Kids in Concert’

Met ‘Kids in Concert’ sloten de muzikanten van het jeugdorkest M-Tastic! en de leerlingen van Music@Meteren-class afgelopen dinsdagavond het muzikale seizoen af. De jonge talenten schitterden, onder leiding van dirigente Sylvie de Lyon, op het podium van het dorpshuis in Meteren.

Leuke activiteit met je hond in de zomervakantie!

Hondenschool WinWin uit Geldermalsen e.o. organiseert in de maanden juli en augustus leuke bezigheden om samen met je hond aan deel te nemen.

Gouden uur

Gouden uur

Lichtende nachtwolken

Deze week zijn in ons land al een paar keer lichtende nachtwolken te zien, het kost je wat nachtrust maar dan zie je ook iets moois.    

Lichtende nachtwolk

En de boer hij wiersde voort!

Momenteel zijn veel boeren bezig om hun kuilgras binnen te halen   

Kuilgras

Geslaagde middag voor de ouderen in verzorgingshuis Ravestein, culturele zomerweek, Thema Ik hou van Holland, door Stichting sKCWB

Het was een geslaagde middag voor de ouderen in verzorgingshuis Ravestein. Compleet met hapjes in het Thema Ik hou van Holland, zoals kletskoppen, bokkepootjes en natuurlijk mocht het advocaatje met slagroom niet ontbreken. O.l.v.

Film aan de Linge op 7 september a.s.met Lady Gaga in A Star is Born

LingeFilm vertoont op zaterdagavond 7 september een openluchtvoorstelling in het Lingepark in Geldermalsen. Dit evenement zal dit jaar één van de culturele hoogtepunten in onze gemeente worden.

Enspijk kan met genoegen terug kijken op de 47e editie van haar dorpsmarkt.

Vanaf 17.00 uur werden vele spullen verkocht. Bijzonder mooi is het nieuwe rad van avontuur. Eten en drinken vonden gretig aftrek. Muziekvereniging “De Volharding” zorgde voor sfeervolle muziek. Vele oude bekenden en bekende ouderen ontmoeten elkaar.

Beweeg programma voor 60 plussers

Het programma Beweeg voor 60 plussers is vanaf februari van start gegaan in de praktijk van Vermeltfoort Fysiozorg. Onder leiding van sportinstructeur Paula Heijdemann Groven bewegen de deelnemers zowel binnen als buiten.

Jara van de Water 15e bij districtsfinale

Zaterdag 15 juni werd in Amsterdam de hoogst haalbare finale voor de D1 turnsters gehouden, de districtsfinale. Voor Gymnastiek Vereniging Geldermalsen wist Jara van de Water, pupil 2 D1, een plaatsje te bemachtigen. Het bereiken van deze finale is alles behalve vanzelfsprekend.

Pagina's