Lezersnieuws

Keepersdag bij VV BZS Beusichem

Zondag 13 januari 2019 organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg in samenwerking met VV BZS een Goalkeeping Challenge voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Geldermalsen en omgeving.

JCI Lek en Linge biedt Stichting Techniekwedstrijd cheque aan

Geldermalsen – Op dinsdagavond 11 december bood de Juniorkamer Lek en Linge een cheque van € 1400 aan, aan de Stichting Techniekwedstrijd Rivierengebied.

Vraag nu uw kosteloos hond-kind-screeningsgesprek aan!

U streeft toch ook naar maximale veiligheid tussen hond en kind!

Snertwandeling Waardenburg en Neerijnen

NEERIJNEN - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 30 december een stevige wandeling door de Rijswaard, met snert na afloop. Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust.

Gelders Circulair Estafettestokje uitgereikt

Wethouder Joost Reus ontving tijdens een bijeenkomst van De Fruitmotor in de Gelderlandfabriek te Culemborg het Gelderse Circulaire Estafettestokje.

Bridgeclub Geldermalsen

De uitslag van do. 6 dec. :

Lijn A : 1. Lenie Versteegh en Peter Bolland 62,50% (tevens winnaars van de 2e howell met 58,96%) , 2. Mia Geenen en Ester Kraal 58,33% en 3. Cees en Jan Hesseling met 54,17%

Aanpassingen aan het spoor en station in volle gang!

Geldermalsen:  Bron: ProRail

Tussen Amsterdam en Eindhoven gaan steeds meer treinen rijden. Daarvoor is meer ruimte nodig op het spoor. In en om Geldermalsen passen we dan ook het spoor en het station aan.

 

Aanpassingen aan het spoor en station

Kleurrijke balkonscène

Met de laagstaande zon en de hevige buien onstaat er vaak een kleurrijk schouwspel in de lucht. De regenbogen. Ze zijn in deze tijd veel te zien.

Animo mist de slag met Victum

Met een zege en een nipte nederlaag in het achterhoofd moest Animo Victum verwelkomen in de Randhorst. De tegenstander had tegen exact dezelfde tegenstanders gespeeld en versloeg deze beide met redelijk ruim verschil.

Welzijn West Betuwe wint jubileumrit van de Museum Plus Bus

De Museum Plus Bus rijdt inmiddels al 10 jaar senioren die graag naar het museum gaan, maar op eigen gelegenheid niet meer kunnen naar diverse musea in ons land.

In het afgelopen decennium hebben ruim 130 duizend ouderen genoten van een museaal dagje uit.

Pagina's