Deel je nieuws

Bridge Club Geldermalsen

Geldermalsen. Uitslag: 17 okt. Lijn A 1 .Petra Groeneweg en Ben Goes 66,88 %.2 Janny en Aart van Mourik 65,00 % 3.Henny van Oosten en Jan Hesseling 62,50 %. Lijn B: 1. Finie en Henk Donga 65,52 %. 2. Jan Brouwer en Dick Versteeg 59,54 % 3. Ruud Montijn en Hans Pastoors 57,93 %. Lijn C: 1.

TARANTINO’S 9DE EN NOG MEER MOOIS BIJ LINGEFILM

LingeFilm sluit de oktobermaand ijzersterk af met misschien wel Tarantino’s mooiste: Once Upon A Time In Hollywood, vrijdag 25 oktober (20.30 uur) en woensdag 30 oktober (20 uur).

Hervormingsavond Geldermalsen

Op vrijdag D.V. 1 november wordt in de kerk van de Gereformeerde Gemeente een hervormingsavond gehouden. We denken dan terug aan de tijd van de reformatie die in Duitsland begon. In 1517 bracht Maarten Luther de 95 stellingen aan op deur van de Slotkapel in Wittenberg.

Sing-In met Rise Up en Singsation

De band Rise Up en het koor Singsation houden op vrijdagavond 25 oktober een Sing-In, in een grote tent naast De Pluk in Geldermalsen.

Modeshow

Presentatie van nieuwe herfst- en wintercollectie. Ook in Geldermalsen is de duurzame ontwikkeling niet meer weg te denken. De Modemakelaar verkoopt tweedehands merkkleding, zo krijgt ook designerkleding weer een 2e leven.

Gespreksgroep Rouw

Op 12 november start in De Dorpskamer in Enspijk een gespreksgroep voor mensen die partner hebben verloren. Als nabestaande heb je vaak de behoefte om over je verlies te praten en zo weer greep te krijgen op je leven.

Gespreksgroep Rouw

Op 12 november start een gespreksgroep voor mensen die partner hebben verloren. Als nabestaande heb je vaak de behoefte om over je verlies te praten en zo weer greep te krijgen op je leven. In deze groep kun je elkaar tot steun zijn door naar elkaar te luisteren en ervaringen te delen.

Cultureel Café: Hot Club de France

Op zondagmiddag 27 oktober treedt Hot Club de France op in het Cultureel Café van Geldermalsen. Deze gipsy jazz combinatie treedt van 14:00 uur tot 17:00 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Cultureel Café: Brandlake Ensemble

Op vrijdagavond 25 oktober treedt Stockbrood op in het Cultureel Café van Geldermalsen. Dit ensemble treedt van 20:30 uur tot 22:30 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Sabine van ZZG zorggroep in Nijmegen te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

Vanaf vandaag is Sabine van ZZG zorggroep te zien in de nieuwe tv-commercial van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Sabine, waarom zij in de sector werkt.

Pagina's