Lokaal lezersnieuws

Mediteren gezond voor ouderen

Uit onderzoek blijkt dat mediteren veel positieve gezondheids effecten heeft. Speciaal ook voor ouderen. Zo blijkt dat het geheugen en de concentratie er door worden verbeterd. Ook verlaagt het de bloeddruk en versterkt het het immuunsysteem.

NLDOET

Tricht NL Doet

NLdoet 2019 bij De Wittenberg Haaften

In het kader van NLdoet werden op 15 maart onder het motto "Handen uit de mouwen bij De Wittenberg"diverse werkzaamheden verricht. Ondanks de niet al te beste weersvoorspellingen konden zowel binnen als buiten diverse taken worden uitgevoerd.

Loket Regionaal Investeringsfonds weer open voor ondernemers en ondernemende inwoners Rivierenland

Subsidie voor vernieuwende projecten in de regio FruitDelta Rivierenland

Spider-man en de vrouw achter Frankenstein bij LingeFilm

Zondag 24 maart staat in het teken van een held in een spinnenpak. Of 6. Spider-man, maar dan anders. Op zondagavond 24 en woensdag 27 maart draait de verfilming van Mary Shelley. Zij is pas 19 jaar wanneer ze het verhaal optekent van het monster van Frankenstein.

Leven met en na Auschwitz in de St. Pieterskerk in Beesd

Herman Teerhöfer heeft 74 overlevenden van Auschwitz - in de leeftijd van 81 tot 97 jaar - geïnterviewd in Nederland, België, Duitsland en Israël.                                                                                Dit alles in de afgelopen zeven jaar.                                  

Rabobank publiceert maatschappelijk jaarverslag 2018

Samen meer bereiken in een snel veranderende omgeving

Hans Theessink concert nog enkele kaarten!

Na een afwezigheid van vijf jaar is zanger, gitarist Hans Theessink op woensdagavond 24 april a.s. terug in De Pluk te Geldermalsen. In 2014 liet híj een diepe indruk na in een stijf uitverkochte Beurs op de Markt.

open atelierroute waard art in september - mogelijkheid tot aanmelden

Ook dit jaar organiseert Waard Art een open atelierroute. Men kan op zaterdag 28 en zondag 29 september een kijkje nemen in de ateliers van de deelnemende kunstenaars in de gemeente West Betuwe.

Finalisten van de ,,Parel van de Betuwe'' .

De Finalisten van de ,,Parel van  de Betuwe''zijn Bekend;

Pagina's