Lokaal lezersnieuws

Aftellen voor West Betuwse scouts begonnen

Voor twee 16-jarige scouts is het aftellen begonnen. Op 21 juli gaan Iris Ouwehand uit Enspijk en Thijmen Verbeek uit Rumpt naar de World Scouts Jamboree in Amerika.

Zomerconcert Ad Astra

Donderdagavond heeft Ad Astra uit Asperen met de slagwerkgroep, het leerlingenorkest en het fanfareorkest het seizoen afgesloten op de muziektent in Asperen. 

CLINT EASTWOOD IN THE MULE BIJ LINGEFILM

Op vrijdagavond 19 juli om 20.30 uur schittert bij LingeFilm Clint Eastwood in The Mule. Hij vertolkt  Earl Stone, een eenzame tachtiger die failliet verklaard wordt. Om het hoofd boven water te houden aanvaardt hij een  simpel baantje als chauffeur. En belandt zo in de drugshandel.

Duurzaam / industrieel / vintage / brocante

Industrieel / vintage / brocante; het is allemaal te vinden bij Koelvintage aan de Burensedijk 6 in Kerk Avezaath. Kom vrijblijvend kijken wat we doen, een tweede kans voor interieur , duurzaam en hip. Inloopmiddag:(elke) zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Zwanger? Vergeet de hond niet bij de voorbereidingen!

Zwanger? Gefeliciteerd!

Er staat een ontzettend leuke, maar ook spannende periode voor de deur.

Bijzondere sportmiddag in Buurmalsen

Vrijdag 5 Juli hebben de kinderen van openbare basisschool de Malsenburg een speciale sportmiddag gehad. In het kader van de naderende sluiting van de school heeft de stichting elfdorpenspel Buurmalsen een bijzondere sportmiddag georganiseerd voor de kinderen.

Verslag geitenkeuring Neerijnen e.o. in Est

Zaterdag 6 juli jl. hield geitenfokvereniging ‘Neerijnen en Omstreken’ haar geitenkeuring. De keuring vond dit jaar voor de vijfde keer plaats op het terrein van Westrienen in Est, waar veel aanloop van belangstellenden was.

Geldermalsen en omgeving heeft weer een consulent van het Israël Producten Centrum (IPC).

Met ingang van heden kunt u in uw eigen omgeving terecht voor Israël producten van het IPC centrum Nijkerk.

Hangemaakte Geurkaars

Hallo,

Wij zijn Soap City een nieuw bedrijf in Geldermalsen die handgemaakte geurkaarsen,kaarsen,wax melts ,zeep en vele andere producten verkoopt via internet/markten.

Ook zullen we bijpassende accessoires/drogisterij producten gaan verkopen.

Spionageschandaal bij LingeFilm

Op vrijdagavond 12 juli (20:30 uur) en op dinsdagmiddag 16 juli (14.30 uur) vertoont LingeFilm de bijzondere speelfilm Red Joan. In de hoofdrol Judi Dench, bekend van James Bondfilms, ‘Victoria and Abdul’ en ‘Murder on the Orient Express’.

Pagina's