Lokaal lezersnieuws

Landgoedfair Marienwaerdt

De eerste (zon overgoten ) dag van de Landgoedfair Meriënwaerd 201ligt inmiddels achter ons. Het was gezellig druk. Om u een indruk te geven van deze dag kunt u de video met een sfeerimpressie bekijken.

Schoonheidsbehandeling Molen De Vlinder

Molen De Vlinder te Deil is door Molenmakersbedrijf Van Der Wal geschilderd.

De wieken zijn nu weer terug met de kleuren rood,wit en blauw zoals het was in 1973

Informatieve website dorp Deil zoekt 

Dorp Deil website https://dorpdeil.nl/ zoekt:

Gespreksgroep voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met NAH heeft ruimte voor nieuwe deelnemers.

Sinds enige tijd is bij Welzijn West Betuwe een gespreksgroep van Mantelzorgers die zorgen voor iemand met NAH actief.  De gespreksgroep komt om de zes weken bij elkaar en voor 11 september is er weer een nieuwe bijeenkomst gepland. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Betuwse Tuinenroute 2018

Genieten van prachtige tuinen in de omgeving van Geldermalsen.

Van Empel vanavond te gast.

Vanavond is John van Empel, de motor achter Culemborg Blues te gast in het eerste uur van het radioprogramma An Evening With The Blues van RTVBetuwe. Aanvang 20.00 uur

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Ventilator nodig ?

 

Goedemorgen !

Arendstock is weer open voor al u vergeten boodschappen !

nog een pak koffie,bier,fris, wijn of ijs of zelfs een ventilator nodig ? we bezorgen weer tot 22.00 vanavond gratis en koel thuisbezorgd. ook bezorgen wij op locatie b.v.d. aan de Linge..

Volkszanger Wilco treedt d.d. 08-09-2018 op vanwege het 25 jarig jubileum Spar-ondernemers familie De Haas bij Speeltuinvereniging Jeugd

Zaterdag 08-09-2018 om 23.00 uur zal Volkszanger Wilco een optreden verzorgen in Deil bij Speeltuinvereniging Jeugdland (Beemdstraat 1) vanwege het 25 jarige jubileum van ‘Spar Ondernemers-familie De Haas uit Deil’.

Pagina's