Sport lezersnieuws

HSV Bekerwedstrijd

Zaterdag 25 Mei heeft HSV de Killen een Bekerwedstrijd gevist in de Linge Deze is gewonnen door W Klip Met 5900 Gram,2e plaats voor H v Zuydam met 4825 Gram,3e is geworden G de Jongh met 2325.

Van Veldhoven en Speet winnen competitie wedstrijd bij HSV de Elft!

Op zaterdag 25 mei is er een competitie wedstrijd gevist voor de  feeder en de vaste stok. 
De uitslag vaste stok:
1e. J van Veldhoven.                          6.300 gram
2e. J Donker.                                       5.100 gram

Bridgeclub Geldermalsen

De uitslag van do. 23 mei (de laatste competitie-wedstrijd van het seizoen) :

Lijn A : 1. Ger van den Bosch en Henny Kuyten 63,30% , 2. Lenie Versteegh en Peter Bolland 57,83% en 3. Mia Geenen en Thea van Beek met 56,58%

Bridgeclub Beesd

De uitslag van zitting 5 van ronde 6, gespeeld op woensdagavond 22 mei in de Dorpskring te Beesd luidt als volgt:
1. Anny Coppens & Tiny Coppens 62,85%
2. Riet de Keijzer & Dicky van Zee 61,81%
3. Mari Jägers & Lenie Versteegh 60,42%

Beesd zaterdag 2 kampioen

Beesd –  Beesd zaterdag 2 is afgelopen weekend kampioen geworden in de 5de klasse. Vuren werd verpulverd op Sportpark Molenzicht, de wedstrijd eindigde in een 8-0 overwinning voor Beesd. Het zaterdag pilot team van v.v.

40 jaar dames woensdagochtendtennis in Vuren!!

 

Bij T.V. De Waalrackets tennissen de dames al 40 jaar iedere woensdagochtend. Carla Akkerman was een van de eerste vrouwen die aan deze ochtend mee deed.

van de Water plaatst zich voor districtsfinale.

Afgelopen zaterdag, 18 mei werd de regiofinale D1/D2 geturnd. Na plaatsing via twee voorwedstrijden in het rayon hebben Jara van de Water, Ilvy van Iterson, Mayte Rondon en Nynke Kraijo zich voor Gymnastiek Vereniging Geldermalsen weten te plaatsen.

Tennisclinic TV Waardenburg

Aanstaande zondag 26 mei vanaf 13.30u houdt Tennisvereniging Waardenburg een Tennisclinic onder begeleiding van Tennisacademie Ger Rolink. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom op ons Tennispark aan de Zandweg 1a te Waardenburg (deelname is gratis

Tennisclinic TV Waardenburg 26 mei

Aanstaande zondag vanaf 13.30u verzorgen wij een Tennisclinic. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom op ons Tennispark aan de Zandweg 1a te Waardenburg (deelname is gratis)

Madonna-optreden Animo tegen NKV

Zaterdagnacht konden dan de handen toch de lucht in. Duncan Laurence juryrapport bracht ons op een 3e plaats in de ranking, maar de televoters hadden een beslissende rol. De trofee kon zodoende door Duncan de lucht in getild worden.

Pagina's