Sport lezersnieuws

Gratis tennisclinic Jeugd TV Rhelico

Maak kennis met tennis, het is verslavend leuk! Op woensdag 29 augustus nodigen we alle kinderen uit de regio uit die graag kennis willen maken met tennis. Van 14:30 tot 15:30 uur wordt er een gratis tennisclinic speciaal voor kids gegeven door Tennisschool Xander Veelbehr.

Kundalini Yoga in De Pluk

Yoga in De Pluk in Geldermalsen

Eventing Mariënwaerdt

Dressuur, springen en cross country met zo'n 15 natuurlijke hindernissen vind je op de derde editie van Eventing Mari?nwaerdt.

Geniet op zaterdag 6 oktober van al deze takken van de paardensport met bovendien een voltige clinic van Het Zesspan.

Inschrijven Mindfulness en Zelfcompassie Trainingen

Vanaf nu kan je je inschrijven voor Trainingen Mindfulness en Zelfcompassie, die op 5 oktober starten bij Heel Imperfect in Ophemert.

Hip hop bij Wildschut

Nieuwe docent Bram gaat de volgende lessen verzorgen bij Wildschut in Geldermalsen. Kom gerust voor een gratis proefles vanaf 4 sept.

De kosten voor een cursus zijn 25,- per maand voor 1 les per week en 40,- euro per maand voor 2 lessen per week.

HSV de KILLEN

Zaterdag 11 Aug. heeft  de Killen een koppelwedstrijd gevist in het Amsterdam Rijnkanaal.Deze is gewonnen door L Verwey / A v Hees met 22395 Gram 2e plaats voor het koppel J v Ekeris / W Jansen met 10150 Gram 3e zijn geworden M de Keizer / K de Bruin met 7550 Gram.

Start tafeltennisseizoen ASIO

Op dinsdag 28 augustus a.s. gaat tafeltennisvereniging ASIO uit Haaften weer van start met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Om 19.00 uur start de jeugd weer met de trainingen tot 20.30 uur en vanaf 20.00 uur stromen ook de senioren in.

Bridgeclub Geldermalsen

De uitslag van de zomerbridge op do. 9 aug. :

Lijn A : 1. Elly en Tinus Rietstap 62,40% , 2. Mia Geenen en Cees Horvers 60,83% en 3. Lenie Versteegh en Peter Bolland met 52,24%

Koersbal in Geldermalsen

Koersbal in Geldermalsen.

Start nieuwe groep hatha yoga

Vanaf dinsdagochtend 28 aug. start er bij Yoga Geldermalsen een nieuwe groep hatha yoga van 10:15 - 11:15u.

De les helpt je balans te vinden, je souplesse en vitaliteit te verbeteren, stress te verminderen, meer ademruimte te vinden en beter te leren ontspannen.

Pagina's