Verkiezingen lezersnieuws

Best bewaarde geheim van GelderlandMeer aandacht voor Rivierenland

“Het best bewaarde geheim van Gelderland is dat Gelderland niet bestaat. Als je in onze provincie woont, dan ben je Veluwenaar, Achterhoeker, Rivierenlander of stedeling. In die zin bestaat Gelderland dus niet.” Aldus de lijsttrekker voor de SP Gelderland.

Valentijnsgroet voor Rivierenland

Wie vanochtend over de A2 of A15 reed, werd verrast door een Valentijnsgroet van de Waterschapskandidaten van de VVD. De liberalen plaatsten twee spandoeken van 3x4 m om hun liefde aan het Rivierengebied publiekelijk te betuigen. 

 

Het zijn altijd weer die windmolens! Open brief aan de onderhandelaars

Waarom het beter is om meer windmolens in West Betuwe niet uit te sluiten

Afgelopen week mislukte de collegeonderhandelingen omdat u het niet eens kon worden over de strategie om in 2030 energieneutraal te zijn.

Liberale lijst is afspiegeling van heel Rivierenland

Liberale lijst is afspiegeling van Rivierenland

 

De VVD heeft de kandidatenlijst vastgesteld voor de waterschapsverkiezingen Rivierenland op 20 maart 2019. De liberalen kiezen voor een evenwichtige afspiegeling van de inwoners van Rivierenland.

 

Tellen van de stemmen van de gemeenteraadsverkiezingen in West Betuwe

Gisterenavond was over de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in West Betuwe al bekend. Vandaag werden in de sporthal in Geldermalsen alle stemmen geteld, maar nu ook op kandidaat.
Vanavond volgt er een persconferentie met de officiële uitslag.   
 

Rob Jetten voert campagne met D66 West Betuwe

GELDERMALSEN Rob Jetten, fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, bezocht zaterdag 17 november Geldermalsen. Dit in het kader van de campagne voor de herindelingsverkiezingen van woensdag 21 november.

Verkiezingsavond op SRC FM

De inwoners van de gemeenten Vijfheerenlanden en West Betuwe gaan volgende week naar de stembus. SRC FM is er tijdens de verkiezingsavond live bij.

Lintjesregen bij ‘Integreren doe je samen’

GELDERMALSEN - ChristenUnie Tweede Kamerlid Voordewind reikt op zaterdag 17 november ‘Waardevol’-lintjes uit aan vrijwilligers van de Stichting Integreren doe je samen.

Verkiezingskoorts

Binnenkort wordt de nieuwe gemeenteraad van West Betuwe gekozen. Met de samenvoeging van drie gemeenten is een gemeente ontstaan met een heel groot grondoppervlak.

Jongste kandidaat ooit in de Betuwe

OPHEMERT – Met zijn 15 jaar is hij het jongste kandidaat-raadslid ooit in de Betuwe. Ralph Boltjes uit Ophemert is vol energie: ‘Ik wil iets betekenen voor de samenleving in ons prachtige gebied.’

 

Pagina's