Zakelijk lezersnieuws

Eldee Expo Experts on the move!

Normaal zijn ze zó enorm out-of-the-box, maar de komende weken gaat alles in-the-box, want standbouwer Eldee Expo Experts gaat verhuizen.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Gelderlandzes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Handgemaakte natuurlije geurkaarsen,zeep & accessoires.

Hallo,

Wij zijn Soap City een nieuw bedrijf in Geldermalsen die handgemaakte geurkaarsen,kaarsen,wax melts ,zeep en vele andere producten verkoopt via internet/markten.

Ook zullen we bijpassende accessoires gaan verkopen.

Houdt de site soapcity.nl in de gaten.

Barbecue voor 55-plussers!

Graag nodigen wij u uit voor een barbecue bij Wittenbergzorg. Aanmelden is verplicht, en kan tot 13 juli, via de receptie: 0418 594900. Kosten zijn €16,50 per persoon, incl. 2 consumpties. Van harte welkom!

Tutti Frutti zoekt (tijdelijke) versterking in de hoogte voor jubileumconcert

De voorbereidingen voor ons jubileumconcert op 9 en 10 november a.s. zijn in volle gang. Voor een voltallige bezetting zijn wij dringend op zoek naar versterking in de hoge stemgroepen: we missen slechts één hoge SOPRAAN en één TENOR!

Lazy jazzy afternoon concert door SBO

Dit jaar zal de afsluiting van de culturele zomerweek plaatsvinden in de Pluk te Geldermalsen. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal de bigband Sweet Blossom Orchestra o.l.v. Sylvie de Lyon uit de regio Geldermalsen een optreden verzorgen.

Rommelmarkt Opijnen

De rommelmarkt van Opijnen heeft het mooie bedrag opgeleverd van ongeveer 4.700 euro voor onze kerk!

Het was weer gezellig druk en het weer werkte ook mee.

De prijzen zijn ondertussen bij de winnaars gebracht.

Wij danken iedereen weer voor de inzet!

De Bloeiende Betuwe uit Rhenoy wint 15e techniekwedstrijd.

Geldermalsen - Op het terrein van Bouwmensen in Geldermalsen werd vrijdag de slotdag van de vijftiende techniekwedstrijd voor basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 in het Rivierengebied gehouden.

Lingua Taalles, studentenstart-up in de Betuwe

Een aantal maanden geleden richtte Helga de Gier haar eigen bijlesservice Lingua Taalles op. Haar doel: leerlingen ondersteunen en taal promoten.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Pagina's