Zakelijk lezersnieuws

Speeddate ondernemers energiebesparing

Ondernemers uit Beesd en omgeving, die meer willen weten over de mogelijkheden van het besparen en opwekken van energie op hun bedrijf, kunnen een speeddate hebben met de bedrijfsadviseurs van Energie Samen Rivierenland. In een paar minuten horen ze wat de mogelijkheden op hun bedrijf zijn.

Omgaan met gedragsveranderingen dementie

Op woensdag 5 juni 2019 is het Alzheimer Trefpunt West Betuwe te gast in Zorgcentrum Avondlicht in Herwijnen. Het thema van de avond is 'Omgaan met gedragsveranderingen'. Voor de pauze zal Babs Bergs, consulent ouderen bij Welzijn West Betuwe een presentatie geven.

Concert door organist Koos Damman en sopraan Irene Vonk

Wie denkt dat het kerkorgel slechts een ’psalmenpomp’ is, moet op 8 juni zeker naar Heesselt komen om te ontdekken dat dat een mythe is. Concert organist Koos Damman speelt Bach maar ook werk uit de twintigste eeuw, onder andere van de componist Hendrik Andriessen.

Concert 8 juni te Heesselt

Organist Koos Damman zal samen met sopraan Irene Vonk, zaterdag 8 juni om 16:00 uur een concert verzorgen in de kerk van Heesselt. Op het programma staan werken van Bach, Pachelbel, Fauré en Andriessen.

Hans Speet wint viswedstrijd bij HSV de Elft!


Op zaterdag 18 mei is er een vrije hengelwedstrijd gevist in de vluchthaven te Haaften. Ondanks het mooie weer waren de vangsten niet best.
De uitslag:
1e. H Speet.                           8.120 gram
2e. A Meenhorst.                  5.410 gram

CBS De Kievitsheuvel in Hellouw vierde uitbundig ‘15 jaar CPOB’

Op CBS De Kievitsheuvel hebben alle kinderen het 15-jarig bestaan van stichting CPOB uit Tiel, waaronder deze school ressorteert, uitbundig gevierd. Stichting CPOB had deze feestdag verzorgd en gaf de opdracht aan de Klankenkaravaan. Het werd een onvergetelijk feest en succes!!

 

Speeddate energiebesparing

Ondernemers die meer willen weten over de mogelijkheden van het besparen en opwekken van energie op hun bedrijf kunnen een speeddate hebben met de bedrijfsadviseurs van Energie Samen Rivierenland. In een paar minuten hoor je wat de mogelijkheden op je bedrijf zijn.

Familie-WerkOpstellingen met PAARDEN

Onvoorspelbaar...de kracht en diepgang die Opstellingen met paarden je brengt. De impact van deze methode is eenvoudig en efficiënt. Kom het zaterdag 18 mei van 11.00- 17.00 uur zelf ervaren bij Magda Leenen-Nelissen en Maya de Hoog. Aanmelden: www.malscheland.nl of 0345-569963.

5 mei: Het Zaad Bevrijd in Heesselt! door: Jacqueline Maris

Het bevrijdingsvuur wilde het Heesseltse houtstapeltje zondag niet in vlam zetten. De bij de Tour de Waal horende soldaat hield zijn hand om het staafje vuur dat door renners vanuit Wageningen naar Tiel was gebracht.

Pagina's