Zakelijk lezersnieuws

Gratis verwenmoment voor vrouwen met kanker bij Marsha Skincare

Marsha Skincare geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker
Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

Autolease Midden Nederland doneert opnieuw aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

Bestuurslid Ton Bavinck van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland heeft uit handen van directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland (ALMN) een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen. 

Nieuw woonzorgcentrum Lingehof in Beesd is klaar

Na ruim 16 maanden bouwen is het nieuwe woonzorgcentrum Lingehof, de locatie van SZR in Beesd, klaar. Vandaag ontving SZR de sleutel van aannemersbedrijf P. van Leeuwen. Maandag 21 januari komen de eerste bewoners in Lingehof wonen. Dinsdag en woensdag gaan de andere bewoners verhuizen.

"Balans"-Middag

Blijf gezond en vitaal met beweging dankzij Zhineng Qigong. Krijg meer door hoe je met je grenzen en de grenzen van anderen omgaat door Ik-Grensbewustzijn. Als je BurnOut bent is dit een mooie methode.

Alzheimer Trefpunt West Betuwe

Alzheimer Trefpunt West Betuwe “Dementie en Bewegen” Op woensdagavond 6 februari 2019 is het Alzheimer Trefpunt West Betuwe te gast in WoonZorgCentrum de Wittenberg te Haaften.

De Online Executive en International Executive DBA programma’s van Business School Nederland zijn nu volledig geaccrediteerd.

De Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) heeft in haar Board of Commissioners vergadering van November 2018 volledige accreditatie toegekend aan de International DBA en de Online Executive DBA programma’s van Business School Nederland (BSN), gevestigd te Buren (GLD).

1001FarmToys Dioramadagen in Beesd

Bezoek de dioramadagen met: LEGO, Playmobil en Siku bij 1001FarmToys in Beesd. Tevens is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte te spelen met LEGO, Playmobil en Siku € 1,= p/p.

Betuwestroom en Hermeta gaan duurzaam samenwerken

Deze week hebben Hermeta en Betuwestroom een contract afgerond zodat Hermeta vanaf 1 januari 2019 100% groene stroom gaat betrekken uit de Betuwe. Beide bedrijven hebben duurzaamheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel.

JCI Lek en Linge biedt Stichting Techniekwedstrijd cheque aan

Geldermalsen – Op dinsdagavond 11 december bood de Juniorkamer Lek en Linge een cheque van € 1400 aan, aan de Stichting Techniekwedstrijd Rivierengebied.

Just-M! brengt kerstsfeer met kerstklassiekers en december hits

Komend weekend vind je coverorkest Just-M! in kerstsfeer in Geldermalsen en Buren. Vrijdag zullen zij kerstklassiekers en december hits laten klinken tijdens de kerstmarkt op Geldermalsen. Zaterdag swingen zij opnieuw in kerststijl tijdens Buren bij kaarslicht. 

 

Pagina's