Zakelijk lezersnieuws

Cees van Hattem na bijna 48 dienstjaren met pensioen

Vrijdag 1 maart j.l. werd een bijzonder moment gevierd aan de Oudenhof 14 in Geldermalsen. Na bijna 48 dienstjaren bij de firma Wim van Breda BV, ging Cees van Hattem met pensioen.

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Handtherapie bij Fysiotherapie Violette

Anouschka Doedijns, één van de therapeuten bij Fysiotherapie Violette in Tricht heeft in januari de opleiding tot allround handtherapeut afgerond. Dit betekent dat vanaf heden patiënten met hand- en polsklachten bij haar in zeer goede handen zijn.

 

Ribizz Netwerken bij Bestpeppers

Op 4 maart is Ribizz te gast bij Bestpeppers in Est. Bestpeppers is een modern familiebedrijf waar paprika's met veel liefde en op een milieubewuste manier geteeld worden. Op 10,5 hectare worden er jaarlijks 15 miljoen rode paprika's geteeld die wereldwijd verkocht worden.

25 JAAR BEZORGER!

Op 8 februari was er een klein feestje te vieren bij Bloembinderij Margriet in Geldermalsen. Dhr. Gerrit van Doesburg, brengt al 25 jaar met groot plezier de bloemen bij de mensen thuis! Bij een jubileum hoort uiteraard een bloemetje en taart! 

Gratis hulp bij Belastingaangifte 65 plussers

West Betuwe - Ook dit jaar helpen de vrijwillige belastingconsulenten van PCOB en KBO in samenwerking met Welzijn West Betuwe, weer met het invullen van de aangifte inkomstbelasting over 2018 voor mensen van 65 jaar en ouder.

Samenwerking Surtronic en OFN om reizen met het OV nóg comfortabeler te maken

Surtronic Group en OFN gaan de samenwerking aan om gebruikers van het openbaar vervoer een zo comfortabel mogelijke reis te bieden. Dit doen beide partijen door het inzetten van hun innovatieve producten op het gebied van OV-meubilair en reizigersinformatie.

Dementievriendelijke uitvaartzorg door Finesse uit Deil

Jeanine Tucker van Finesse Uitvaartbegeleiding uit Deil is trots dat ze zich Dementie Vriendelijke uitvaartverzorger mag noemen. Hiervoor heeft zij een 2-daagse cursus gevolgd bij DeMens Trainingen, die deze cursus in samenwerking met Alzheimer Nederland heeft ontwikkeld.

Het Nieuwe Wonen Rivierenland houdt gratis spreekuur voor inwoners van de regio Rivierenland op de Woon Ideaal Beurs

Van 21 t/m 24 februari vindt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de Woon Ideaal Beurs plaats. Deze woon- en tuinbeurs speelt vooral in op het toekomstbestendig en energiezuinig maken van bestaande- en nieuwbouwwoningen.

De eerste MBA in Fashion Management & Lifestyle in Nederland

Business School Nederland (BSN) heeft een nieuwe MBA-opleiding Fashion Management gelanceerd. Deze gaat in september 2019 van start.  De opleiding duurt 24-25 maanden en de trainingsdagen zijn een keer per maand op vrijdag en zaterdag.

Pagina's