• Ravenstein

    Pier Giorgio Tesser

10.000 euro voor Scouting dankzij GO!Wheels

GELDERMALSEN Meer dan 110 equipes reden zaterdag mee met de achtste editie van GO!Wheels. Bijzondere oldtimers en oogverblindende exotische auto's reden af en aan door de straten van Geldermalsen. Dankzij hoofdsponsor Profile Car & Tyreservice Nout was de markt prachtig aangekleed met een aankomstboog, startboog, springkussen en een bijzondere klassieke Citroën HY van Visscher Autobedrijven.

Burgemeester Miranda de Vries gaf om 12.00 uur het startsein voor de eerste bolide. De zorgvuldig samengestelde route leidde naar Van der Kooi Sportscars in Houten, waar Topslager Hol en HSB/Perfecto voor de nodige versnaperingen zorgden. Teruggekomen op het zonovergoten terras van Le Mélangeur werd gezellig nagepraat en zijn de prijzen uitgereikt. De eerste prijs, een zilvertinnen Mercedes-model (beschikbaar gesteld door Exclusive Car Models), ging naar de eigenaar van een zeer zeldzame BMW 503, waarvan er in Nederland slechts drie rondrijden. De hoofdprijs van de loterij was een maatpak ter waarde van 449 euro, beschikbaar gesteld door Only for Men. Alle prijswinnaars ontvingen bloemen van 'Jeanet's bloemen' en de dag werd afgesloten met een uitgebreide barbecue van Topslager Hol en Grieks Restaurant Odyssey II.

Zoals ieder jaar ging de opbrengst van GO!Wheels naar een lokaal goed doel. Voorzitter Cees Veldhuizen overhandigde de bestuursleden van Scouting Graaf van Gelre een cheque van 10.000 euro (zie foto). Dit bedrag wordt besteed aan een keuken en sanitair op de nieuwe locatie, die zij vorig jaar van de gemeente kregen. Kijk voor meer foto's op www.gowheels.nl.