7.100 euro voor terrasvergroting SZR Ravestein

GELDERMALSEN Dover Verkeer en Signa Terra, hoveniers uit Geldermalsen, hebben donderdag een cheque ter waarde van 7.100 euro overhandigd aan de stichting 'Vrienden van Ravestein' ten behoeve van de vergroting van het terras.

De directeuren Frans van Doorn van Dover en Barend van Doorn van Signa Terra vierden op 3 september hun 40 jarig dienstjubileum. In plaats van cadeaus vroegen zij een bijdrage aan het goede doel dat zij een warm hart toedragen. ,,We vinden als ondernemers dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid moeten nemen als een zorginstelling zoals Ravestein aangeeft de kwaliteit van hun zorg te willen verbeteren. We waren dan ook graag bereid om aan de wens van Ravestein te voldoen", spraken Frans en Barend van Doorn tijdens de overhandiging.

Beide directeuren hebben familieleden - gehad - die altijd met veel liefde verzorgd zijn in Ravestein. De heren vernamen van de heren Ton Buuron en Derk van den Haak, bestuurdleden van de stichting 'Vrienden van Ravestein', dat de bewoners maar in beperkte aantallen naar buiten konden bij mooi weer. Het binnenterras was te smal.

Signa Terra heeft daarop een plan geschetst om het terras aan te passen zodat er meer bewoners met rolstoel of bed naar buiten kunnen als het weer het toelaat. De heren hebben na akkoord op het plan gelijk de daad bij het woord gevoegd. Het terras is inmiddels al gereed zodat de bewoners hebben kunnen genieten van de nazomer.

Dover Verkeer is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen tijdens wegwerkzaamheden en omleidingen, bij evenementen en in het geval van calamiteiten. Het bedrijf zorgt voor een gedegen verkeersplan en de juiste inzet van mankracht en innovatief materieel. Signa Terra Signa Terra is groenspecialist in de breedste zin van het woord. De hoveniers voorzien in tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is integraal groenonderhoud in de openbare ruimte een belangrijke tak binnen het bedrijf. Beide bedrijven zijn onderdeel van de Leeuwenstein Groep en kunnen Gemeenten, Provincies en het Rijk van deur tot deur ontzorgen.

De stichting "Vrienden van Ravestein" zorgt dat het zorgcentrum Ravestein extra hulp krijgt om het leven van de bewoners te veraangenamen. In het bijzonder zet de stichting zich in voor activiteiten waardoor de bewoners van dit zorgcentrum betrokken blijven bij en zich thuis voelen binnen de gemeenschap van Geldermalsen en omstreken.