• PvdA West Betuwe
  • PvdA West Betuwe

Annet IJff lijsttrekker PvdA West Betuwe

GELDERMALSEN De leden van de PvdA West Betuwe hebben woensdag 29 augustus de kandidatenlijst voor de aanstaande verkiezing vastgesteld. Daarbij werd Annet IJff als lijsttrekker gekozen. In totaal staan er 27 namen op de lijst met vertegenwoordigers uit nagenoeg alle kernen van West Betuwe.

Annet IJff uit Buurmalsen is de huidige fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Geldermalsen. ,,Ik kijk uit naar de verkiezingscampagne komende tijd met dit mooie team", aldus de lijstrekker. Op plaats twee van de lijst staat Fred Kloppenburg uit Asperen en op drie Hennie Challik uit Neerijnen. Beiden maken al deel uit van de gemeenteraad in respectievelijk Lingewaal en Neerijnen.

Op de vierde plaats staat de eerste nieuwkomer, Bas Gradisen uit Geldermalsen. Richard Hoogveld die vorig jaar afscheid nam van de gemeenteraad van Lingewaal door zijn verhuizing naar Rhenoy staat op de vijfde plaats. Rijk van der Wardt uit Heesselt is de zesde kandidaat op de lijst.

VERKIEZINGSPROGRAMMA De PvdA presenteerde aan de hand van tien punten op de website en social media al enkele punten uit het verkiezingsprogramma. De komende tijd worden de punten nader toegelicht en gepresenteerd.

De complete lijst wordt zo spoedig mogelijk gepresenteerd op de website: westbetuwe.pvda.nl