• Beats & Bottles

    Beats & Bottles
  • Beats & Bottles

    Beats & Bottles

Beats & Bottles in Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Op vrijdagavond 12 oktober treedt Beats & Bottles op in Cultureel Café Geldermalsen. Deze heerlijke coverband treedt van 20:30 uur tot 22:30 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Coverband Beats & Bottles staat garant voor een potje super swingende soul, funk en disco music. De band bestaat uit negen ervaren muzikanten die gedreven worden door 2 gezamenlijke passies: muziek en plezier. Zij hebben hun sporen op de amateurpodia reeds meer dan verdiend.

Dance Classics zijn de ingrediënten van de band. Of het nu nummers zijn van Caro Emerald, Jamiroquai, Incognito, Anouk, Zara Larsson, Stevie Wonder, Pointer Sisters, Santana of anderen: aan elk nummer dat Beats & Bottles speelt is aandacht besteed. ,,We willen onze passie voor het samen muziek maken en de fun die we daar aan beleven delen met ons publiek!"

De sprankelende vocals van Louise en Gerdien en het enthousiasme van de blazers met de steady ritmemachine zullen iedereen aansporen om mee te willen bewegen op de swingende sound van Beats & Bottles!!

Meer informatie: www.cultureelcafegeldermalsen.com