• Kasteel Ophemert

    Kasteel Ophemert

Betuwse Open trouwavonden op kasteel Ophemert

OPHEMERT Met ingang van maandag 5 februari van 19.30 – 22.00 uur zijn er een keer per maand Betuwse Open Trouw Inloopavonden op kasteel Ophemert voor aanstaande bruidsparen

De Betuwe is bij uitstek een prachtige omgeving voor stellen om hun liefde te laten bezegelen. De Betuwe biedt met haar fruitboomgaarden, bossen, wateren, kastelen en wijngaarden voor ieder wat wils.

Ook op het gebied van trouwondernemers is er veel aanbod. De aanloop naar de grote dag is een leuke en spannende tijd, maar er moet ook aan veel zaken worden gedacht en er komt heel wat bij kijken. Om het voor aanstaande bruidsparen makkelijk en overzichtelijk te maken, zijn dit jaar diverse ervaren trouwondernemers bijeengekomen om in deze behoefte te voorzien tijdens de Betuwse Open Trouwavonden.

,,Of het nu gaat om een weddingplanner, ambtenaar, ceremoniemeester, foto- of videograaf, juwelier, visagist, haarstylist, bloemist, trouwauto of muziek tijdens je ceremonie of feest, Kasteel Ophemert biedt bijna alles om de huwelijksdag compleet en tot een groot of klein en intiem feest te maken.

Wie graag ondersteund wil worden door een team van ondernemers, dat regelmatig met elkaar samenwerkt, kun je terecht bij Kasteel Ophemert www.kasteelophemert.nl/landing/ .

Graag stellen de deelnemende ondernemers zich voor tijdens de eerste inloopavond op maandag 5 februari tussen 19.30 en 22.00 uur op Kasteel Ophemert, Dreef 2 te Ophemert. Kijk op de website voor de deelnemende bedrijven (www.kasteelophemert.nl/trouwen ).