• Berto

Bijzondere muzikale midzomeravond in de Kasteeltuin Neerijnen

NEERIJNEN In de sfeervolle kasteeltuin Neerijnen kan het publiek vrijdag 21 juni genieten van prachtige songs en bijzonder gitaarspel. Tegen de achtergrond van bloeiend planten, het kerkje en het kasteel treden singer-songwriter Roberto Galanto en Flamenco-gitarist David van Olst op. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 22.15 uur. Vanaf 19.30 uur en tijdens de twee pauzes kunnen de aanwezigen onder het genot van een drankje vrij rondwandelen in de Kasteeltuin. In de entreeprijs van 15 euro voor het concert zijn 3 consumpties inbegrepen.

Roberto Galanto is een veelzijdige zanger en gitarist en verzorgt het hoofdprogramma. Hij woont in Nederland en zijn repertoire omvat eigen werk (popmuziek) maar ook opera, jazz en populaire Italiaanse liedjes.

Roberto heeft een brede muziekopleiding en ervaring met optredens voor radio en televisie en het theater. Recent nog in het Stroomhuis.

David van Olst bezocht na zijn studie met grote regelmaat Spanje om daar de fijne kneepjes van het Flamenco vak te leren.

Parkeren kan op de parkeerplaats van het voormalige gemeentehuis (kasteel) Neerijnen of bij het Stroomhuis. De toegang is aan de Van Pallandtweg oostelijk van het kerkje.

Info: www.stroomhuisneerijnen.nl