• Hotel Transsylvanië 3

    Sony Pictures Animation
  • Benzinho
  • Melinda Sue Gordon

Braziliaans familiedrama, Book Club en Hotel Transylvania 3 bij LingeFilm

GELDERMALSEN Het Braziliaanse familiedrama Benzinho draait op vrijdag 16 en woensdag 21 november. De romantische seniorenromcom met sterrencast Book Club wordt op zaterdag 17 en dinsdagmiddag 20 november getoond. En op zondag 18 november is de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 te zien bij LingeFilm.

Het Braziliaanse drama Benzinho gaat over een gezin dat in de buurt van Rio de Janeiro woont. Oudste zoon Fernando krijgt een aanbieding om voor een Duits handbalteam te gaan spelen. Dit leidt tot vele reacties binnen de familie. Met name moeder Irene balanceert tussen vele emoties bij het loslaten van haar zoon. "Een ode aan de menselijke veerkracht." (NRC)

In de Book Club maakt de kijker kennis met 4 dames van middelbare leeftijd die samen in een boekenclub zitten. Op een avond staat 'Fifty Shades of Grey' op het programma. Dit boek maakt nogal wat los bij de dames. Om diverse redenen hebben ze elk wel belangstelling in een nieuwe of hernieuwde relatie. Met Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenbergen, Andy Garcia en Don Johnson.

Deze week een "monsterlijke" animatiefilm voor het hele gezin bij LingeFilm. In deze sequel van Hotel Transsylvanië zijn alle vampiers en andere monsters weer van de partij. Ze zijn namelijk toe aan vakantie. Mavis boekt een ontspannende cruise voor iedereen! Natuurlijk zijn er allerlei leuke spannende, niet-enge verwikkelingen, en het loopt goed af. Prima vermaak dus voor jong en oud. De stemmen zijn ingesproken door Charly Luske, Tygo Gernandt, Paul Groot en Ilse Warringa.

De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, aanvang dinsdagmiddag 14.30 uur enwoensdagavond 20.00 uur. Entree € 8 / LingeFilm FanPas € 5,50. E-tickets via www.lingefilm.nl

KIDS-FILMS: Aanvang 11.00 uur (autismevriendelijk) en 15.00 uur, entree € 6,50 / LingeFilm FanPas € 4. E-tickets via www.lingefilm.nl.