• Lisanne van Osenbruggen

Certificaten en afscheid bij Jeugdbrandweer Geldermalsen

GELDERMALSEN Zaterdagavond 18 november had Jeugdbrandweer Geldermalsen haar jaarlijkse slotavond. In de kazerne van brandweer Geldermalsen werd samen met ouders / verzorgers teruggeblikt op het afgelopen jaar. Bij de landelijke competitie wisten de aspiranten de finale te bereiken. Tijdens de regionale wedstrijden - van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid - werd de unieke prestatie geleverd door alle wedstrijden van dit seizoen te winnen. Jeugdbrandweer Geldermalsen mag zit dit jaar dus met recht regionaal kampioen noemen.

Er werden door hoofdleider Aris de Bruin vijf certificaten uitgereikt aan deelnemers van de jeugdbrandweer-toets. Wesley van Blitterswijk, Eward van den Born, Arjan de Ruiter, Remco van Zetten en Nelis Zondag hadden eerder deze maand de aspirantentoets met goed gevolg afgelegd. Er werd daarnaast afscheid genomen van jeugdleden Wesley van Blitterswijk, Glenn van Harn, Quinten Hoogerdijk, Arthur van Ooijen en Anthonie Willemsen. Laatstgenoemde zal in 2018 aan de leiding worden toegevoegd in de functie van assistent-jeugdleider.

Op de foto (boven vlnr): hoofdleider Aris de Bruin, Anthonie Willemsen, Glenn van Harn, Wesley van Blitterswijk, Arthur van Ooijen, Quinten Hoogerdijk, plv. hoofdleider Laurens van Oossanen.

Op de foto (onder vlnr): Remco van Zetten, Arjan de Ruiter, Eward van den Born en Nelis Zondag.