• Wim de Bruijne

Chris Hoefsloot wint Vrijwilligersprijs Neerijnen

HAAFTEN Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Neerijnen, donderdagavond in de Burcht van Haeften, werd de jaarlijkse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Uit de voordrachten voor de Vrijwilligersprijs Neerijnen 2015 had de jury de volgende drie vrijwilligers genomineerd: Chris Hoefsloot uit Neerijnen voor zijn bijdrage aan het vervoer voor ouderen (Welzijn Neerijnen); Marinus van Kerkhof uit Haaften voor zijn werk voor het Haaftensch Mannenkoor en Aries Wijtmans uit Hellouw voor zijn ondersteuning aan de speeltuinstichting "Hellowa".

De winnaar is uiteindelijk Chris Hoefsloot geworden. Hij zet zich voor 100% in voor het vervoer en organisatie van de SWON (Welzijn Neerijnen). Dit houdt onder meer in het maken van schema's voor vervoer naar Ophemert, het regelen van de chauffeurs en zelf heel veel rijden. En dat alles tot in de puntjes verzorgd.

Hij ontvangt de cheque van 500 euro te besteden aan het doel waarvoor hij is genomineerd en een fraai uniek kunstwerk in de vorm van een glazen vaas en natuurlijk de waardering van de gemeente Neerijnen. Voor de nieuwe waarnemend burgemeester Harry de Vries was het uitreiken van cheque en vaas een van de eerste officiële daden in zijn nieuwe betrekking.