Collecte corsowagen Buurmalsen Tricht brengt bijna 1200 euro op

BUURMALSEN In de week van 10 tot en met 16 mei zijn vrijwilligers van de Stichting Corsowagen Buurmalsen Tricht wezen collecteren in de dorpen Buurmalsen en Tricht.

De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan de bouw van een prachtige corsowagen, welke te zien zal zijn tijdens het jaarlijkse Fruitcorso op de derde zaterdag van september in Tiel. Dit jaar heeft de collecte in totaal €1.190,02 opgebracht. De Stichting Corsowagen Buurmalsen Tricht bedankt hierbij nogmaals iedereen die de Stichting een donatie heeft gedaan en het Fruitcorso een warm hart toedraagt.

Binnenkort zullen de las- en constructie werkzaamheden van onze wagen gereed zijn en gaan wij weer druk in de weer met de lijm, papier en verf en worden de contouren van onze wagen zichtbaar. Ook voor het kindercorso zullen wij dit jaar een leuke bijdrage leveren, zodat ook jonge kinderen bij ons terecht kunnen om de beginselen van het plakken en lijmen van zaden, noten en fruit onder de knie te krijgen. Kinderen en belangstellenden die ook eens willen kijken hoe de bouw van onze wagen vordert zijn van harte welkom om eens binnen te lopen in onze bouwplaats aan de Groeneweg 36 te Buurmalsen. Hier wordt in de maanden juli, augustus en september op dinsdag- en vrijdagavond vanaf 19:00 uur aan de corsowagen gewerkt.