• Martijn Oosterhuis

Comedy zwaargewichten in Schenkerij De Beurs

GELDERMALSEN Schenkerij De Beurs haalt een tweetal cabaretiers met een flinke reputatie naar Geldermalsen. Op zondagmiddag 11 maart geven zowel Adam Fields als Martijn Oosterhuis acte de présence tijdens een programma van een uur.

Martijn Oosterhuis is al sinds 1994 een gerenommeerd cabaretier. Hij trad zelfs op in Londen, waar hij vierde werd bij 'So you think you're funny'. Ook stond hij op grote Nederlandse festivals als Lowlands en Crossing Border. In 2004 ontving hij een Televisierring-nominatie als mede-oprichter van het bekende televisieprogramma 'de Lama's'. Met materiaal dat direct uit het leven gegrepen is, raakt Martijn de kern van ieders dagelijkse beslommeringen en door zijn hoge grapdichtheid kan het publiek blijven lachen.

Adam Fields is van origine een Brit, maar getrouwd met een Nederlandse. Ook hij is een veteraan in het Nederlandse comedy-circuit en treedt hij regelmatig op in het Comedy Café in Amsterdam. Daarnaast trad Adam al op bij onder andere het Glastonbury Festival, Rotterdam international comedy festival en Just for Laughs in Brussel. Met zijn spontane, onverwachte kwinkslagen en goed doordachte opbouw neemt hij het publiek mee op een kleine maar heerlijke reis vol krachtige lachsalvo's. Ook Adam weet zichzelf met een flinke korrel zout te nemen terwijl hij feilloos culturele tegenstrijdigheden op een hilarische manier blootlegt.

Martijn Oosterhuis en Adam Fields treden afwisselend op. Het programma begint om 14:30 uur op zondag 11 maart en wordt georganiseerd in samenwerking met Cultureel Café Geldermalsen. Locatie: Schenkerij De Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen. Entree is gratis.