Corso op radio en tv

GELDERMALSEN RTV-Betuwe besteedt net als voorgaande jaren veel aandacht aan het fruitcorso in Tiel. Zowel de afdeling radio als de afdeling tv is actief. De afdeling radio start op vrijdagmiddag 18 september al om 17.00 uur met een marathonuitzending die zal duren t/m zaterdag 19 september 16.30 uur.

Gedurende de hele middag, avond en nacht zal een programma worden gemaakt voor de plakkers en andere medewerkers van de corsoclubs. Er worden als steuntje in de rug voor de bouwers verzoekplaten gedraaid en er komen gedurende de hele middag, avond en nacht live reportages vanaf de bouwplaatsen.

Ook kunnen de corsoclubs producten via de radio met elkaar ruilen en zal Betuweradio functioneren als informatiezender voor de hele West-Betuwe.

Op de dag van het corso zelf, 19 september, blijft Betuweradio in de lucht met onder andere live reportages vanaf het parcours.

Ook Betuwe-TV is deze dagen actief. Gedurende de avond en nacht zullen opnames worden gemaakt van de bouwplaatsen en in de vroege ochtenduren zullen de wagens worden begeleid naar Tiel.

Ook tijdens het corso zelf worden opnames gemaakt die al op zaterdagavond 19 september zo snel mogelijk na het corso zullen worden uitgezonden.

Voor liefhebbers zijn de opnames bij de afdeling TV tegen een onkostenvergoeding te koop

De uitzending is ook later te bekijken via www.rtvbetuwe.nl bij uitzending gemist.