Coverband Blowsmoke bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Coverband Blowsmoke staat vrijdagavond 10 juni op het podium van Cultureel Café Geldermalsen. Blowsmoke is een coverband uit Zaltbommel zonder sterallures. De muzikanten worden geïnspireerd door goede pop en rock uit de afgelopen veertig jaar, zoals: U2, Kane, Foo Fighters, Nirvana, De Dijk, The Scene. Aanvang: 20.00 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis.

Blowsmoke speelt zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers. Otto Vink is de oprichter van de band en gitarist in hart en nieren. Niek Vink is zijn zoon; hij is bassist, multi-instrumentalist en tevens het jongste lid van de band. De zanger van Blowsmoke is Maurice Hermans, een geboren en getogen Limburger. Toon van Rooij is de drummer. BertJan Kers speelt toetsen en zingt de tweede stem. Samen maken ze er een muzikale en feestelijke avond van. Kijk voor meer informatie en een voorproefje op www.blowsmoke.nl.

Pubquiz

De week daarop (17 juni) vindt de bekende en beruchte pubquiz van Cultureel Café Geldermalsen weer plaats. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen op: www.cultureelcafegeldermalsen.nl.