• Annemarie

Coverband Seven-0-One in Cultureel Café

GELDERMALSEN De coverband Seven-0-One staat vrijdag 8 april op het podium van Cultureel Café Geldermalsen. Locatie is Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

Seven-O-One bestaat uit zes bandleden: Bob Vink op toetsen, Pieter den Besten op drums, Leo van Dien op gitaar, Tom Vink op bas en Ester Nijhoff en Alex van Kraanen zorgen voor de zang. De band is ontstaan op 1 juli 2013, wat ook de inspiratie was voor de gekozen bandnaam. Van Dien: ,,Lekker met elkaar muziek maken staat voorop bij de leden en zo komt het dat bandlid nummer zeven, Fred (Roethoff), niet meespeelt tijdens optredens omdat hij er tegenop ziet om voor publiek te spelen. Zijn gitaarpartijen worden dan door Alex overgenomen.''

De leeftijden van de bandleden variëren van midden vijftig tot nog geen twintig jaar. Dat is ook terug te zien in de keuze van de muziek die de band speelt. Het zijn covers van alle tijden waaraan de muzikanten eigen invloeden toevoegen. Op het repertoire staan onder meer nummers van B.B. King, Percy Sledge, Ilse de Lange, de Eagles, Santana en John Mayer.

Het optreden van Seven-O- One start rond 20.00 uur. Info: www.cultureelcafegeldermalsen.nl.