Coverband Tiez! bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Coverband TIEZ! komt vrijdag 12 februari bij Cultureel Café Geldermalsen. Het akoestische optreden start om 20.00 uur en vindt plaats in Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

TIEZ! is een akoestisch spelende coverband van vijf enthousiaste, muzikale personen. Zij spelen op eigen wijze covers van de Eagles zoals Take it Easy en Desperado, maar ook andere 'easy' klinkende nummers, waaronder Perfect van Fairground Attraction, Leun op mij van Ruth Jacott, Brown Eyed Girl van Van Morrisson en Calm after the Storm van the Common Linnets. In deze nummers ligt de nadruk op mooie 3 of 4-stemmige harmoniezang.

TIEZ! is ontstaan in de zomer van 2014. Nadat zangeres Marian in mei 2014 bij een Eagles-concert was geweest, wilde zij graag zelf deze mooie muziek naspelen. Al gauw verzamelde zij een club ervaren mensen om zich heen en bleek het zowel qua muziek en zang, maar ook als groep te klikken. De band bestaat uit: Jeffry (gitaar/zang), Marian (zang/gitaar), Pascal (gitaar/zang), Paul (bas) en Stef (percussie/zang).

De band repeteert in IJsselstein. Kijk op de website www.tiez-music.nl voor meer informatie, foto's en een voorproefje van hun muziek.

Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl.