• Coverband TIEZ! speelt op 23 september in Le Mélangeur

    TIEZ
  • De beruchte pubquiz vindt dit keer plaats op zondagmiddag 25 september

    M. Eerelman

Coverband TIEZ! en pubquiz bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Komende vrijdagavond, 23 september, speelt vanaf 20.00 uur de coverband TIEZ! bij Cultureel Café Geldermalsen. En op zondagmiddag 25 september vindt om 15.00 uur de beruchte pubquiz plaats. Locatie is als altijd Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

TIEZ! is een akoestisch spelende coverband van vijf enthousiaste, muzikale personen. Zij spelen sinds 2014 op eigen wijze covers van de Eagles zoals Take it Easy en Desperado, maar ook andere 'easy' klinkende nummers, waaronder Perfect van Fairground Attraction, Leun op mij van Ruth Jacott, Brown Eyed Girl van Van Morrisson en Calm after the Storm van the Common Linnets. In deze nummers ligt de nadruk op mooie 3 of 4-stemmige harmoniezang.

De band bestaat uit: Jeffry (gitaar/zang), Marian (zang/gitaar), Pascal (gitaar/zang), Paul (bas) en Stef (percussie/zang). Op hun website www.tiez-music.nl is meer informatie, foto's en een voorproefje van hun muziek te vinden.

PUBQUIZ OP ZONDAGMIDDAG Op 25 september, een zondagmiddag dit keer, houdt Cultureel Café Geldermalsen weer een zelfgemaakte pubquiz. Het is een brede quiz die een groot beroep doet op de algemene kennis van de deelnemers. Er zijn onder andere vragen over film en tv, muziek, sport en 'op school geleerd'. De opzet van de pubquiz is dat er vooraf of ter plekke teams gevormd worden. De maximale teamgrootte is 8 personen. De prijs van deze middag is ook aantrekkelijk: het winnende team krijgt de drankrekening cadeau, met een maximum van 50 euro. Bovendien is er een fraaie wisseltrofee. De pubquiz start om 15.00 uur. Deelnemers worden verzocht op tijd aanwezig te zijn, want tussentijds instromen is niet mogelijk. Deelname is gratis.

Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl