De Pluk heeft een eigen logo

GELDERMALSEN Het is nog niet zo lang geleden, dat voor het nieuwe multifunctioneel en gezondheidscentrum in Geldermalsen een naam werd gepresenteerd: De Pluk. Bij zo'n nieuwe naam hoort natuurlijk ook een passend beeldmerk. Op verzoek van het gemeentebestuur en het toekomstige stichtingsbestuur ging het bedrijf Safira uit Geldermalsen deze uitdaging aan.

Vanaf vandaag wordt het eigentijdse en verfrissende beeldmerk van De Pluk in alle uitingen naar buiten opgenomen. Het zal terugkeren in bijvoorbeeld briefpapier, mailings, flyers, bewegwijzering en niet te vergeten al per direct de website www.depluk.nl

Het nieuwe beeldmerk voor De Pluk is geïnspireerd op de door Saskia de Nijs bedachte naam 'De Pluk', kort, krachtig en fruitig. Het beeldmerk is multi-inzetbaar en heeft een grafisch element als opvallend icoon. Dit element symboliseert groei. Het is een abstracte peer en appel in één met een moderne twist. Het kleurverloop is gebaseerd op het rijpingsproces: de vrucht begint groen en groeit langzaam richting de zon om uiteindelijk een mooie warme kleur te krijgen. Klaar voor De Pluk!

De moderne uitstraling zorgt voor een goede aansluiting bij de eigentijdse architectuur van het gebouw.