Deilse chef-kok krijgt culinaire topstage cadeau

DEIL Chef-kok en eigenaar van hotel/restaurant De Os & Het Paard, Wouter Klein kreeg vrijdag 1 mei te horen dat hij een topstage cadeau heeft gekregen. In de week van 27 oktober gaat hij gedurende één week stage lopen bij 3 Michelin-sterren restaurant De Librije in Zwolle.

De maaltijden van De Os & Het Paard zijn van hoge kwaliteit. Het hotel/restaurant wordt gerund door een klein team. Het restaurant heeft weliswaar nog geen ster, maar steeds vaker is te 'dat ze er toch één verdienen'.

De Librije geeft een ondernemer als Wouter Klein de mogelijkheid om zijn vakbekwaamheid te vergroten en bij te blijven qua vakkennis. Het volgen van een stage bij De Librije betekent dat Klein nieuwe kooktechnieken kan leren, nieuwe handelingen, nieuwe vaardigheden die hij kan toepassen in zijn eigen restaurant. Ontegenzeggelijk zal de stage ertoe bijdrage dat kwaliteit van De Os & Het Paard verhoogd wordt.

Wie wil genieten van de gerechten van chef-kok Wouter Klein (voor en na de stage) kan reserveren via: info@osenpaard.nl