• DGWN

DGWN en elk® vieren feestelijke start verduurzamingstraject

TUIL Woningbouwvereniging De Goede Woning Neerijnen (DGWN) gaat haar woningbezit de komende jaren stapsgewijs verduurzamen. De eerste stap omvat het verduurzamen van 392 woningen en het opwaarderen (en verduurzamen) van 84 woningen. Met ketenpartner elk® gaat DGWN deze opgave in de periode van 2018 t/m 2020 realiseren.

Samen met de bewoners van de eerste woningen die worden aangepakt, vierden DGWN en elk® maandag de start van de uitvoeringsfase. Bewoners werden uitgenodigd voor een feestelijk koffiemoment in het Dorpshuis van Tuil. Want wat is een mooier symbool voor een renovatietraject dan een kopje koffie? Elke dag worden de vakmannen door bewoners getrakteerd op lekkere kopjes koffie. Nu was de eerste kop van de woningcorporatie en het onderhoudsbedrijf.

De inzet van een koffieprinter maakte de feestelijke start extra bijzonder. Bewoners kregen zo de kans om een foto van zichzelf, (klein)kind of huisdier op het melkschuim van hun cappuccino te laten printen. Een unieke ervaring waar gretig gebruik van werd gemaakt. Een mooi begin van een nog mooiere opgave.