• Ab Donker
  • Ab Donker

Diamanten echtpaar Jager-van Eck

TRICHT Op woensdag 10 augustus 2016 was het echtpaar Jager- van Eck in Tricht zestig jaar getrouwd. Namens het gemeentebestuur bracht burgemeester Miranda De Vries die dag de gemeentelijke felicitaties over aan het diamanten echtpaar.

Mevrouw (81) geboren in Tricht heeft altijd in de huishouding en ouderverzorging gewerkt, als hobby heeft zij de Plattelandsvrouwen, de Soos in Tricht en puzzelen.

Meneer (86) geboren in Utrecht heeft gewerkt als allround medewerker in de corsoseriebouw o.a. in de smederijen, onderhoud van bussen en brandweerauto's. Als hobby`s heeft meneer tuinieren, orchideeën, computeren en hij zit op Facebook, vertelt hij. Verder is hij groot liefhebber van Duitse muziek.

Zij hebben elkaar leren kennen in Geldermalsen op het marktplein voor de oude pastorie waar nu het Hooghuis is. ,,Alle jongeren liepen daar rondjes", vertelt mevrouw, ,,en zo leerde je elkaar kennen."

Het echtpaar heeft een zoon en dochter, daarnaast vier kleinkinderen en een achterkleinkind. Het feest werd thuis in familiekring gevierd.