• Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker

Echtpaar De Kock 65 jaar getrouwd

METEREN Op maandag 24 oktober was het echtpaar De Kock, van de J. van Zantenstraat in Meteren, 65 jaar getrouwd. Namens het gemeentebestuur bracht burgemeester Miranda de Vries op deze heugelijke dag de gemeentelijke felicitaties over aan het echtpaar.

Mevrouw (85), geboren in Voorburg, heeft gewerkt als costumière bij Verspuij in Zaltbommel, waar ze veel kostuums, mantels en bruidsjaponnen heeft gemaakt. As hobby heeft ze lezen en kleding herstellen. ,,De naaimachine staat er nog steeds", vertelt ze.

Meneer (88), geboren in Waardenburg, heeft zijn hele loopbaan gewerkt in het bankwezen. Eerst bij de Rotterdamse Bank in Geldermalsen, Culemborg en Utrecht, later nog bij de Boerenleenbank en bij accountantskantoor Buitenweg. Als hobby's heeft hij werken en puzzelen. Ook heeft meneer nog een tijdje gevoetbald bij WNC.

Zij hebben elkaar leren kennen in Zaltbommel. Meneer had gehoord dat mevrouw verhuisde van Den Haag naar Zaltbommel, waar hij bij de poort in Zaltbommel zat te wachten tot de verhuiswagen langskwam. ,,Ik wist dat zij zou komen", vertelt hij nu.

Het echtpaar heeft een zoon, een dochter, daarnaast ook vier kleinkinderen en een achterkleinkind. Het huwelijksfeest wordt in familiekring gevierd.