• Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker

Echtpaar Verweij 50 jaar samen

METEREN Op vrijdag 22 december was het echtpaar Verweij uit Meteren 50 jaar getrouwd. Meneer en mevrouw wilden het deze dag "klein" houden, hadden niet gerekend op een prachtig ontbijt wat al vroeg in de ochtend door een bedrijf gebracht werd. Ook hadden zij niet op een fotograaf gerekend, en ze wisten ook niet dat wethouder Ronald van Meygaarden namens gemeente de gemeentelijke

felicitaties over zou komen brengen. Het was voor het echtpaar een totale verassing. ,,Als ik dit allemaal geweten had, was ik even naar de kapper gegaan", vertelt mevrouw.

Mevrouw (74) heeft kantoorwerk gedaan bij Personeelszaken van de Glasfabriek in Leerdam. Ook heeft zij gewerkt bij het Groothandelsgebouw. Als hobby heeft ze lezen en puzzelen.

Meneer (77) heeft jaren gewerkt in het technisch onderwijs in Utrecht en ook als tekenaar voor een scheepswerf de Liesbosch. Als hobby heeft hij een modelspoor met treinen en locomotieven. j.

De twee hebben elkaar leren kennen omdat meneer bevriend was met de broer van mevrouw. ,,En van het een kwam het ander."

Het gouden echtpaar heeft twee zoons en twee dochters en vijf kleinkinderen plus nog een kleinkind op komst. Ze gaan het feest in familiekring vieren