Een fris & opgeruimd brein met LEF & LiEF

GELDERMALSEN Met een opgeruimd brein ben je mentaal veerkrachtiger en beter bestand tegen stress. In een tijd waarin we steeds meer ballen in de lucht 'moeten' houden ervaren steeds meer mensen ernstige stressgerelateerde klachten. Stress kan zich vastzetten in het lichaam en leiden tot tal van lichamelijke klachten. Zoals er verschillende manieren zijn om aan je fysieke conditie te werken zijn er ook verschillende manieren om je mentale fitheid te verbeteren.

,,Heb jij een lerende houding en wil je vooruit in het leven maar mis je de slagvaardigheid of is je hoofd soms te vol? Dan is de workshop 'Een fris & opgeruimd brein' van LEF & LiEF iets voor jou", aldus Angelique Willems en Fiona Bambacht, initiatiefnemers van LEF & LiEF. ,,Door je brein te trainen krijg je meer grip op je persoonlijke leven en blijf je stress de baas. LEF & LiEF richt zich op een oplossingsgerichte ontwikkeling van mensen in privé en werksituaties. Op het snijvlak psychologie en communicatie worden cliënten met open blik en zonder oordeel begeleid naar een betere fases in hun leven. Workshops van LEF & LiEF zijn nuchter, leerzaam en zonder gedoe."

Tijdens de workshop staan Angelique Willems en Fiona Bambacht stil bij dagelijks gedrag.

De workshop, die € 35,- kost, is voor iedereen die op een praktische en cognitieve manier wil leren omgaan met stress én ontspannen wil leven en werken. Opgave voor de verfrissende workshop van woensdagavond 6 april is mogelijk via: info@lefenlief.nu , de facebookpagina www.facebook.com/lefenlief of telefonisch op: 06 - 29834542.

LEF & LiEF procesbegeleiding, Praktijk voor Coaching, Counseling, Conflictbemiddeling & Communicatietraining, Chamotte 4a - Geldermalsen, 06 - 29834542.

www.lefenlief.nu