Een wandelgids voor de Betuwe

GELDERMALSEN ,,Met de komst van het mooie lenteweer wordt het weer een genot om buiten in de natuur te zijn. Voor wandelaars en natuurliefhebbers het perfecte moment om er eindelijk weer op uit te trekken, voor ons tijd om onze wandelgids met ondersteunende website "Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren" uit te brengen", aldus vader en zoon Bert en Jeroen Dingemans.

De gids biedt achttien wandelingen in de Betuwe aan, waaronder routes door Culemborg, Buren en Geldermalsen. Het bevat een uitgebreide routebeschrijving met bijbehorende kaarten en een uitleg die stap voor stap de route beschrijft. Daarnaast zijn er zelfs interactieve kaarten die onder andere via smartphones te gebruiken zijn.

Het thema van de wandelingen is rivieren. Zo neemt deze gids je mee naar routes langs de Lek, Linge en de Korne. De verschillende wandelingen worden kort beschreven aan de hand van eigen ervaringen met advies, korte anekdotes en interessante stukjes geschiedenis.

De gids is geschreven vanuit een oogpunt van passie voor wandelen en de natuur. ,,We willen deze passie graag delen en daarom hebben wij de beste wandelingen van deze regio op een rij gezet." Kijk voor meer informatie op www.stroomwaarts.net.