• Foto Rias Immink

    Rias Immink

Erik Hulzebosch steekt ondernemers hart onder riem

HAAFTEN Het Kulturhus Burcht van Haeften zat dinsdagavond 3 maart vol met ondernemers uit Neerijnen, Geldermalsen en Lingewaal. Ze waren aanwezig op een door de Ondernemers Vereniging Neerijnen (OVN) georganiseerde netwerkbijeenkomst, waarbij ook de zusterverenigingen Bedrijfskring Groot Geldermalsen (BGG) en Industriële Vereniging Lingewaal (IVL) waren uitgenodigd.

Deze bijeenkomst was een mogelijke voorloper op detoekomstige samenwerking tussen de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen. Het bestuur van de OVN hoopt dat deze samenwerking net zo voortvarend zal gaan als de snelheid waarbij deze bijeenkomst tot stand is gekomen tussen de ondernemers uit de verschillende gemeenten. ,,Niet blijven praten, maar gewoon doen", gaf de vereniging de gemeenten als advies mee.

De door ruim 150 personen bezochte bijeenkomst, waaronder een aantal wethouders en raadsleden van de gemeente Geldermalsen en Neerijnen, had als thema "De jeugd heeft de toekomst". Op deze avond werden deervaringen gepresenteerd door gastspreker Erik Hulzebosch, vanuit zijn carriere als topschaatser. Daarbij schetste hij voor de aanwezigen de overeenkomsten tussen topsport en het ondernemerschap in zijn loopbaan. Zijn motto was duidelijk: ,,Ga voor waar voor je staat en blijf je zelf doelen stellen in het leven."

Na afloop van de presentatie werd een toost uitgebracht op een succesvol ondernemerschap en toekomstige samenwerking.