• Wim de Bruijne

Samenloop voor Hoop Neerijnen informatieavond in Herwijnen

HERWIJNEN Op dinsdag 17 september is er een informatieavond voor Samenloop voor Hoop Neerijnen. De avond wordt gehouden in Dorpshuis de Poort, Zworrelstraat 79 in Herwijnen.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.

Deze informatieavond is voor iedereen die belangstelling heeft, erover denkt om mee te doen, of zich al ingeschreven heeft. De organisatie vertelt graag over wat de Samenloop voor Hoop inhoudt, en wat de plannen zijn tot nu toe. Natuurlijk kunnen hier alle vragen gesteld worden die men heeft.

Om weer een succes van deze Samenloop voor Hoop te maken zal er naast de informatie avond in Herwijnen ook een informatieavond in Vuren worden gehouden op 23 september. De diverse teamavonden zijn op 5 november, 11 februari en 19 mei en vinden bij de Koeldert in Waardenburg plaats.

Het streven is dat er weer veel teams gevormd worden om samen deel te nemen aan de volgende Samenloop voor Hoop op 12 en 13 juni. Iedereen is welkom tijdens deze Informatieavonden en teamavonden.