• Liesbeth Wattimury

Extra informatieavond vmbo Lek en Linge beroepsgericht

CULEMBORG Bij openbare regionale schoolgemeenschap Lek en Linge in Culemborg vindt woensdag 8 maart een extra informatieavond over de beroepsgerichte programma's plaats. De aanwezigen kunnen alles te weten komen over vmbo Techniek Breed, Bouwen, Wonen & Interieur en Creatief en Ondernemen.

De adviezen vanuit het basisonderwijs zijn bekend. Voor leerlingen met een basis-, kader- of kader/theoretisch advies die zich nog niet hebben kunnen oriënteren, is dit dé gelegenheid om zich nog goed te laten voorlichten. Deze uitnodiging geldt tevens voor (tweedejaars) leerlingen van andere scholen in de regio die willen instromen in een van de technische beroepsrichtingen Techniek Breed of Bouwen en Wonen & Interieur of bij Creatief en Ondernemen.

Bij Lek en Linge werken leerlingen vanaf dag één onder begeleiding aan hun loopbaan. Doordat de school zo veel kan aanbieden in goed ingerichte vaklokalen, komen de meeste kinderen vanzelf terecht bij hun passie. De diploma's sluiten feilloos aan op de vervolgopleidingen bij het mbo.

Aanvang: 19.30 uur aan Ina Boudier-Bakkerstraat 2. Aanmelden bij Klaas van Oort via oor@lekenlinge.nl.