Feestelijk Winterconcert vier koren

GELDERMALSEN Iedereen die van feestelijke koorzang houdt, kan zaterdagavond 15 december genieten in de Gereformeerde kerk aan de Ds. R. Lomanlaan/hoek Emmalaan in Geldermalsen. Drie koren en een damesensemble laten dan zich van hun beste kant zien, ruim 80 zangers staan klaar voor het publiek. Ze laten zeer gevarieerde muziek horen (30 liederen totaal).

Twee gemengde koren, 'Singsation' uit Geldermalsen en 'Crescendo' uit Opijnen treden achter elkaar op met in totaal 15 bekende en onbekende liederen: musicalliedjes, kerstmuziek, spirituals en Afrikaanse liederen.

Daarnaast treden het mannenkoor uit Tricht, 'Fruit Unlimited' en een damesensemble uit Geldermalsen/Tricht: 'Effair' op. Zowel het koor als het ensemble laat Nederlandstalige en Engelse liederen en ook kerstliederen horen. Een uiterst gevarieerd en kwalitatief hoogstaand programma dat om 19.30 uur begint, kerk open om 19.00 uur. Entree is € 5 per persoon, inclusief twee consumpties. In de pauze is er koffie en thee en na afloop een gezellige nazit met glühwein.