• Photographer: Esther de Bruijn
  • Photographer: Esther de Bruijn

Fietstocht en concert Heesselt

HEESSELT Op zaterdag 16 juni kunnen belangstellenden de hele dag genieten van natuur, cultuur en lekkernijen. Op deze dag ze tussen 10.00 en 10.30 beginnen met een uitgezette fietstocht vanaf het kerkje in Heesselt. De deelnemers fietsen door de Betuwe naar Heerlijkheid Mariënwaerdt. Restaurant de Stapelbakker heeft daar voor de deelnemers een speciale aanbieding. In Heesselt heeft Theetuin River Lounge een aanbieding voor de fietsers.

Eenmaal terug in Heesselt begint om 16.00 een concert met organist Koos Damman en sopraan Irene Vonk. Zij brengen een mooi afwisselend programma ten gehore. Koos bespeelt het Knipscheerorgel in het kerkje. Om 17.00 wordt het seizoen van Stichting Kerk Heesselt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. Het concert is ook bij te wonen zonder de fietstour te hebben gedaan..

Inschrijven via de mail: info@kerkheesselt.nl of Annemart Vahl 06 23949752. Het inschrijfgeld is €5, vrienden van Stichting Kerk Heesselt €4, kinderen t/m 12 jaar gratis. Het drankje na afloop is tegen vergoeding.

Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt men voor 16 juni een digitaal programmaboekje met de knooppunten van de fietstocht en het concertprogramma. Vooraf inschrijven is zeer gewenst. Op de dag zelf is inschrijven van 9:30 uur tot 10:00 uur mogelijk bij de kerk van Heesselt, Kerklaan 6 Heesselt.

Info: www.kerkheesselt.nl