• De Lingeborgh

Fietsverlichtingscampagne 'Ik val op' in gemeente Geldermalsen

GELDERMALSEN 'Ik val op' is deze winter het thema voor de fietsverlichtingscampagne in Gelderland en Overijssel. De gemeente Geldermalsen ondersteunt de campagne actief met een promotie-actie. Op donderdag 12 januari van 16.30 uur tot 19.30 uur staat het 'Ik val op'-promotieteam bij de fietsenstalling van het NS-station aan de Geldermalsense zijde.

Tijdens de actie voert het team gesprekken met fietsers over het belang van goede verlichting. Fietsers waarbij de verlichting op orde is krijgen een beloning. Is de verlichting kapot? Dan worden ter plekke nieuwe lampjes gemonteerd. De campagne wordt georganiseerd door het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost-Nederland in samenwerking met diverse gemeenten in Gelderland en Overijssel.

Wethouder Ton van Maanen onderschrijft het belang van de actie en is om 16.30 uur aanwezig om het campagneteam te helpen. De campagne wordt georganiseerd door het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost-Nederland in samenwerking met diverse gemeenten in Gelderland en Overijssel.