• three identical strangers

    filmdepot
  • Rocketman

    filmdepot

ZOEK DE VERSCHILLEN EN SWINGEN BIJ LINGEFILM

18-09-2019, 20:50 | Lezersnieuws | Kitty

LingeFilm presenteert op vrijdag 27 september (20.30 uur) Three Identical Strangers: een waargebeurd verhaal. Wat is hier gebeurd met drie mensen die wel heel erg op elkaar lijken? Muziekliefhebbers opgelet!  LingeFilm draait op zaterdag 28 september (20.30 uur) en woensdag 2 oktober (20 uur) Rocketman. De docufilm over de legendarische Elton John!

Three Identical Strangers. Over 3 mannen met wel heel veel gelijkenissen: Eddy, Bobby en David. Door stom toeval komen de heren elkaar tegen. Meteen is het duidelijk hoe het komt dat ieder regelmatig met een andere naam wordt aangesproken. Ze blijken niet alleen broers te zijn, maar ook een drieling. Wat is er gebeurd vlak na hun geboorte? Waarom kenden ze elkaar niet of heeft nooit iemand verteld over het bestaan van die 2 anderen? Met 2 broers begint de hereniging begint die de nieuwsuitzendingen haalt. Talkshows, een filmdoorbraak, toegang tot exclusieve feesten. En dan duikt nummer 3 op. Een zoektocht naar de waarheid volgt, met een droeve ondertoon. Kippenvel. Voer voor complotdenkers. Een zeer goed geslaagde documentaire over de fascinatie voor het meerlingschap.

Rocketman. Muziek, rock ’n roll, actie en ook de schaduwzijde van dit wereldje. Geregisseerd door Dexter Fletcher met Taron Egerton als de hoofdrolspeler. Rocketman vertelt het verhaal van een net iets te stevige, net iets te verlegen en net niet moeders mooiste Reginald. Wat ging er vooraf en hoe schopt hij het tot ’s-werelds grootste en een van de meest succesvolle rocksterren van de jaren ‘70, ‘80 en ‘90? En dat natuurlijk allemaal nadat hij zijn naam had veranderd in die we allemaal kennen… Elton John. Kom en geniet met volle teugen van de beste nummers van deze ster uit Pinner, Middlesex. Tussen de stoelen dansen gaat misschien niet, heen en weer wiegen is toegestaan!

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50.