• Incredibles 2

    Pixar
  • God's Own Country
  • The Bookshop

Films voor jong en oud in de herfstvakantie

GELDERMALSEN Bij LingeFilm wordt op vrijdag 19 en woensdag 24 oktober God's Own Country getoond. Een romantisch verhaal vol hoop. Op zaterdag 20 (+extra) en dinsdagmiddag 23 oktober (+gratis-koffie-thee-lekkers) draait de boekverfilming The Bookshop. Bij LingeFilm Kids is Incredibles 2 op zondag 21 oktober te zien. Om 11.00 uur is een autismevriendelijke voorstelling, met na afloop een activiteit. En om 14.30 uur, met vóór de vertoning om 13.30 uur een activiteit. Op woensdag 24 oktober is het tijd voor Pieter Konijn van Beatrix Potter met ook een activiteit vóór de film.

In God's Own Country werkt Johnny keihard op de boerderij van zijn ouders in Yorkshire. Hij drinkt zijn frustraties weg in de pub en beleeft er seksuele avonturen die nergens toe leiden. Een intense relatie met een Roemeense seizoenarbeider die voor enkele weken komt werken op de boerderij zal zijn leven voorgoed veranderen.

In The Bookshop tracht Florence haar droom te verwezenlijken door een boekwinkel te starten. De welgestelde Violet probeert haar plannen te dwarsbomen. In Spanje won deze film de Goya Filmprijs voor beste film, beste regie en beste scenario. Vóór de film om 20.15 uur zal de eigenaar van Tomey boekhandel uit Culemborg vertellen hoe het is om een boekhandel anno 2018 te runnen.

Eindelijk een vervolg op Incredibles 2. De superhelden zijn terug en ze ontmaskeren een hele bende boeven. Kun jij dat ook? Kom dan naar de KIDS-activiteit in het Grand Café van de Pluk waar er allerlei opdrachten klaarstaan waarmee je kunt laten zien dat jij dat net zo goed kunt als een echte superheld.

De avontuurlijke Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Deze film is een 'live action' film, met als minimumleeftijd 6 jaar. Pieter Konijn is natuurlijk dol op wortels. Jij ook? Kom dan vanaf 13.30 uur naar het Grand Café van de Pluk om wortelspelletjes te spelen. Dolle wortelpret.

Te zien bij LingeFilm in De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Op vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur en dinsdagmiddag 14.30 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl

KIDS: zondag om 11.00 uur (autismevriendelijk) en 14.30 uur. Woensdagmiddag 14.30 uur, entree € 6,50 / LingeFilm FanPas € 4. E-tickets via www.lingefilm.nl.