• Rutger van Stappershoef

Fotowedstrijd 'Betuwse 11 Dorpentocht'

GELDERMALSEN Deelnemers, toeschouwers en omwonenden kunnen zaterdag 30 mei vanaf 8:30 tijdens de 'Betuwse 11 Dorpentocht' meedoen aan een fotowedstrijd. Inzendingen dingen mee naar drie prijzen met als hoofdprijs een bijzondere 'Cortina Azero' fiets, beschikbaar gesteld door Wilfred van Beusekom van BikeRepair Geldermalsen.

De 2e prijs is een 5 rittenkaart 'Bootcamp training' of 2 (sport)massage behandelingen van Martin van den Broek uit Meteren en de 3e prijs is een lunch voor twee personen bij Theetuin de Wensput van Annette Bouman uit Beesd. De winnende foto zal ook in deze krant gepubliceerd worden en een selectie van de overige mooiste foto's wordt gepresenteerd op de website van de 11 Dorpentocht.

Een jury maakt uit alle inzendingen een selectie van de drie mooiste foto's. Hierbij gaat het erom of de deelnemer het thema op een bijzondere en pakkende manier in beeld heeft gebracht. Het thema luidt: "Breng de 'Betuwse 11 Dorpentocht' in beeld met fietsers in dit uniek stukje Betuwe." De jury let hierbij onder andere op originaliteit. Een beeld kan bijvoorbeeld opvallen door de emotie die het uitstraalt of het verrassende effect.

De jury bestaat uit: Miranda de Vries, burgemeester gemeente Geldermalsen, Alex Monster, contentmanager van BDUmedia, en Marinus de Keijzer, beter bekend als de Betuwefotograaf.

De sluitingsdatum voor het inzenden van foto's
is maandag 1 juni 2015 tot 17:00. Meer informatie over deelname en inzendingen: www.11dorpentocht.nl/fotowedstrijd

Op de foto: Miranda de Vries namens de jury en Wilfred van Beusekom van BikeRepair Geldermalsen.