• Samenloop of Hoop

Fotowedstrijd SamenLoop voor Hoop

GELDERMALSEN Voor de vierde keer gaat op 13 april de SamenLoop voor Hoop van start in Geldermalsen. Met de beste foto's die tijdens dit evenement gemaakt worden, zijn mooie prijzen te verdienen.

SamenLoop voor Hoop is een evenement waarbij deelnemers 24 uur wandelen in estafettevorm. De loop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Deelnemers zamelen geld in voor onderzoek naar deze ziekte. De laatste keer, in 2014, werd 85.000 euro opgehaald.

Nieuwsblad Geldermalsen.nl heeft een mediapartnerschap afgesloten met de organisatie van Samenloop voor Hoop Geldermalsen. Onderdeel daarvan is de fotowedstrijd. Beide partijen zijn op zoek naar de mooiste fotos van de Samenloop voor Hoop. ,,Wij roepen deelnemers, toeschouwers en andere betrokkenen op om een foto te maken van hun beleving van de Samenloop, zegt Ron Vermeulen van de Samenloop voor Hoop.

De fotos kunnen tot woensdag 18 april geüpload worden via www.nieuwsbladgeldermalsen.nl . Een jury nomineert vervolgens de drie mooiste foto's.

Van 25 april tot en met 2 mei kan iedereen op www.nieuwsbladgeldermalsen.nl stemmen op de fraaiste afbeelding. De makers van de drie mooiste foto's worden beloond met mooie prijzen van lokale ondernemers.