• Fwench Connection speelt op 28 april in Le Mélangeur

    .

Fwench Connection bij Cultureel Café

GELDERMALSEN Fwench Connection is een nieuw en naar eigen zeggen 'obscuur djazz quartet' uit de Betuwe. Dit laat zij op vrijdagavond 28 april vanaf 20:00 uur dan ook graag horen bij Cultureel Café Geldermalsen.

De Betuwse band bestaat uit Frans van Oostrom op elektrische gitaar, Melvin Könings op contrabas, gastdrummer Pieter Danz en Edwin Loeff als frontzanger. Deze 4 heren spelen jazzy versies van populaire pop- en rocknummers. Herkenbare hits uit de Top 2000 die ze verbouwen in hun eigen aanstekelijke stijl en dynamiek en diverse klassiekers als Smoke on the water, Purple Rain en Fly like an eagle. Verder laat zij ook nummers horen van Nederlandse artiesten als Doe Maar en De Dijk. Interactie tussen de muzikanten en met het publiek staat centraal bij Fwench Connection. Meezingen mag uiteraard en richting het eind van het optreden komen de meest dansbare nummers langs.

Locatie is als altijd Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis. Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl